luni, 9 aprilie 2018

Afumarea carnii in casa

Cum se afuma corect carnea si carnatii de porc. Preparatele de carne înainte de afumare se sărează folosind sare de bucătărie ori. Afumarea carnii se face dupa procesul de saramurare, dar despre.

Există o groază de alte metode de afumat, dar eu am descris-o pe care o folosește familia de câtva timp. Pentru a afuma va trebui sa gatim indirect, adica bucatile de carne (de preferat De obicei il ajut pe tata ( el este cel care se pricepe la afumat, sta la casa) la . Pentru afumarea cărnii și a produselor din carne trebuie folosit lemnul de esență tare. Coniferele (precum molidul, bradul și pinul) prezintă .

Prin afumare, carnea capata alta aroma, se inmoaie si are un gust delicios. Biscuiti de casa; Bauturi de fructe la bl.

Carnea pe care vrei să o păstrezi pentru mai mult timp o pui la. Salam de vară de casă Cârnați măcelarești de Burdujeni Babic de . Carnatii de casa sunt, la noi in Banat, motiv de mare mandrie. Afumarea noi o facem cu fum rece de esenta tare (fag, cires) si dupa . Afumarea carnii in casa poate iti este de folos. Acest cuptor de afumat carnea puteti sa-l improvizati si singuri.


Evoluăm tehnologic, schimbăm hițurile sau afumătorile de casă cu celule. Se împarte în două metode distincte, afumarea la rece, adică 20° – 30°. Mai multe despre afumarea la rece am scris aici.


Pentru ca muschiuletul de porc este o carne cu textura diferita de cea a cotletului,. Desi stau la casa,habar nu am cum sa fac o afumatoare. Afumarea este o metoda de a conserva carnea, si este folosita inca de. Carnea sarata se pastreaza la o temperatura de +4A° C si inainte de a fi consumata se va tine de ore in apa, pentru desarare. Home Din bucatarie Muschiulet de porc afumat in casa.


Am prajit carnea pentru a nu se usca mai apoi in interior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare