luni, 23 aprilie 2018

Biserica sf pantelimon foisor harta

Acesta este site-ul oficial al Bisericii Ortodoxe Sfantul Pantelimon din Bucuresti situata in apropierea Foisorului de Foc. PANTELIMON - FOISORUL DE FOC - BISERICA SFANTUL PANTELIMON -FOISORUL DE FOC Biserica orodoxa Hram:Sf. BISERICA SFANTUL PANTELIMON -FOISORUL DE FOC Biserica orodoxa Hram:Sf.

Mare Mucenic si Tamaduitor Pantelimon si Sf. Ea mai este cunoscută și sub denumirea Biserica „Sfântul Pantelimon“ – Foișorul de Foc, deoarece se găsește în apropiere de Foișorul de Foc. Biserica Sfantul Pantelimon: CATAPETEASMA PE CARE. Pantelimon” şi “Sfânta Cuvioasă Parascheva” de la Foişorul de Foc din Bucureşti, .

Biserica Sfantul Mare Mucenic Pantelimon si Sfanta Cuvioasa Parascheva, situata in apropiere de Foisorul de Foc, este o biserica ortodoxa din . Pantelimon” de la Foişorul de Foc, datorită situării sale în . Traseu RATB-Metrorex între Foişorul de Foc şi Spitalul Sfântul Pantelimon pe hartă interactivă. Biserica Parohiei Sfântul Pantelimon - Foișorul de Foc București îi așteaptă, începând de astăzi, pe credincioșii și pe pelerinii de aproape . Strada Biserica Pantelimon din Bucureşti. Hartă cu Strada Biserica Pantelimon din Bucureşti, reprezentare exactă a Str.


Centrul de ingrijiri paliative Sfantul Nectarie in incinta bisericii Sf. Pantelimon - Foisorul de Foc din Bucuresti. Emisiune despre proiectul Departeamentului ATENEUL SF.

Sfântul Pantelimon din zona Foişorului de Foc din Capitală. La distanţă de un secol, a devenit un obicei al parohiei ca la biserica „Sfântul Pantelimon“ de la Foişorul de Foc, în fiecare zi de vineri, la ceas . Credincioşi şi pelerini de aproape şi de departe sunt aşteptaţi de astăzi, iulie, să participe la hramul bisericii Parohiei „Sfântul Pantelimon“ . Harta interactiva a Bucurestiului cu pozitionare precisa pe harta a. Vezi trasee catre locatia strada biserica pantelimon. Anul omagial parohial al Aşezământului cultural-duhovnicesc Ateneul Sfântului Pantelimon” şi „Anul . A doua parte a atelierului de iconografie organizat anual de Departamentul pentru copii şi tineret „Ateneul Sfântului Pantelimon” la biserica . Sfântului Pantelimon, de la biserica situată în zona Foişorului de.


Moaştele Sfântului Pantelimon au fost scoase sâmbătă seara din Biserica Sfântul Pantelimon Foişorul de. Biserica Foişor Bucureşti, (B) - Numele de foisor îi revine de la foisorul care a facut. Atelier de iconografie la biserica Sfântul Pantelimon - Foişorul de Foc din .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare