luni, 9 aprilie 2018

Vopsea fara amoniac syoss

Mada, eu am incercat in timpul sarcinii vopseaua fara amoniac de la. Dacă vă interesează doar despre vopseaua Syoss Oleo Intense, dați mai în josul. Totuși, am ales un decolorant și o vopsea fără amoniac.

Vopseaua Syoss Oleo Intense a fost creata de specialisti, inspirati de formulele profesionale. Are la baza uleiuri pure 1, care transforma in . Descopera prima vopsea permanenta SYOSS fara amoniac cu 1 Uleiuri Pure dezvoltata si testata impreuna cu specialistii in ingrijirea si vopsirea parului. L-am gasit, l-am luat si langa el, mi-a sarit in ochi vopseaua Syoss cu o.

Dintre cei care a-ti folosit o astfel de vopsea, ce imi puteti spune? Eu as vrea sa ma vopsesc un rosu intens, 5-sau roscat inchis . Acum ceva vreme va intrebam de vopseaua de par de la Syoss. Syoss Oleo Intense- vopsea pentru par fara amoniac. Syoss Oleo Intense- vopsea permanenta pe baza de ulei.


Formula contine un Amplificator De Culoare Pe . SYOSS OLEO INTENSE - Culori intense cu infuzie de uleiuri pure. Descopera prima vopsea permanenta SYOSS fara . Syoss Oleo Intense Vopsea De Par Fara Amoniac.

Kallos Glow Vopsea De Par Saten Ciocolatiu 653. Decolorantul ales a fost cel mai puternic: Syoss Lighteners 13-. Pagina din - Par alb pe care nu prinde vopseaua - postat in Femina intiDa. Am incercat Syoss fara amoniac si prinde foarte bine.


Nu stiu cum e cu asta fara amoniac, dar eu am fost vopsita peste . Ei bine azi o sa va povestesc despe Syoss Oleo Intense, noua vopsea fara amoniac care ne promite un par mai sanatos dupa vopsire fata de . Vopsea de par, 3-Mahon Delicat, 100ml, Syoss Color Oleo. Oleo Intense – Prima noastră Vopsea permanentă Intensă pe bază de Ulei, fără amoniac. Testarea culorilor de par care iti plac este acum o varianta simpla si usoara prin care poti sa iti descoperi stilul potrivit. Cu mai multa hidratare, fara amoniac si o paleta de culori din care iti e greu sa alegi preferata. My new hair color - experienta mea cu vopseaua de par Syoss Oleo.


Descriere produs: Vopsea permanentă pe bază de ulei, fără amoniac. Vopsea de calitate profesionala, pe baza de ulei, fara amoniac. Asigura culoare superioara in intensitate si durabilitate, cu pana la mai multa stralucire fata .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare