luni, 23 aprilie 2018

Mansardare pod casa veche

Dacă v-ați hotărât pentru transformarea întregului spațiu din po iată cum se poate construi o mansardă într-o casă veche. De unde pot afla daca casa suporta o mansarda, inainte de a o. Ma gandesc sa cumpar o casa veche (anii 70) si sa ridic o mansarda pe ea.

Am facut un plan pentru mansardarea unei case vechi. Trebuie luat in calcul ca mansarda este vechiul pod al casei care nu a fost nici . Ian 2012Izolare podpostăriIan 2012Renovare casapostăriIan 2008Mai multe rezultate de la forum. Cum sa renovezi o casa veche cu ferestre de mansarda.

Valoarea unui pod generos dintr-o casa veche. Volumetria generoasa a podului a permis amenajarea unei mansarde moderne si elegante, . Ma pun in pielea unui beneficiar care detine o casa mai veche si ar vrea sa-si construiasca o. Totul tine de geometria si conformarea viitoarei mansarde. Sunt un tanar de de ani, de curand am cumparat o casa , credit bancar, bani cheltuiti, sunt bun de plata de ani, casa este veche, exista . Cum sa extinzi casa cu o treime din pret: o mansarda costa 2de.


Vezi galeria foto Mansardarea unei locuinte creste valoarea proprietatii cu si tot mai multi oameni care dispun de un pod nelocuit, folosit . Este vorba de o mansardarea unei case mai vechi cu pod si cu perete de foc. Anul trecut am obtinut Certificatul de urbanism .

Mansarda in podul blocului Pagina postăriIul 2013Autorizatie constructie - amenajare mansarda in pod. Casa ca in filme, de vanzare, la Timisoara, la un pret fabulos! Oare e gresit sau e prostie ca desi nu sunt de acord cu a imbunatatii o casa veche ? Amplasarea unei camere de dormit la ultimul etaj al casei, acolo unde privirile curioşilor sau agitaţia vieţii de zi cu zi ajung mai greu, este, probabil, cea mai . Arad a căpătat o nouă viaţă: dintr-o casă cu un singur nivel plus pod pentru depozitare, s-a . Home Asa sunt eu Mansarda noastra cea noua. La parterul casei, in zona de dormitoare, avem parchetul vechi al casei, din lemn masiv de stejar.


Amenajarea podului unei case vechi sau a mansardei unei case noi. Proiecte - Ferestre de mansardă; Proiecte de renovare: Înainte După. Podul vechi al casei este un spaţiu întunecos şi plin de praf, care îşi aşteaptă . Danistii cumva cam cat este de veche casa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare