luni, 16 aprilie 2018

Masa berarie

Set berarie clasa A 1x cm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Setul este alcatuit din doua banci si o masa, toate cele trei componente avand cadrul . Setul berarie clasa A este destinat spatiilor exterioare de tip gradina de vara sau terasa.

Setul contine doua banci de patru persoane fiecare si o masa, toate . Mobilier pentru festivitati si agrement, set compus din doua banci (cu sau fara spatar) si o masa. Panoul este din lemn de brad natur (molid) lacuit, . Toate informatiile cu privire la produsul Set berarie sunt cele prezentate pe .

SET BERARIE - MASA D=1Set berarie Rotund. Set de bere Standard cmasa 220x50x2. Ambalare: Dimensiuni Palet: LxlxH : 220x120x120cm . Set mobilier berarie pliabil cu banci cu spatar. Setul de mobilier pentru gradina este format dintr-o masa pentru bere din lemn si banci.


Set mobilier pentru festivitati si gradina, set compus din doua banci fara spatar si o masa. Un set contine o masa dreptunghiulara si doua bancute din lemn de culoare deschisa. Acestea sunt concepute pentru 8-persoane.


Producem si comercializam seturi de berarie partea metalica laminata si.

Setul Berarie este construit din doua bancute si o masa, toate avand cadrul din metal, blat si sezut din lemn. Pentru a rezista mult timp in conditii meteorologice . Magazin materiale de constructii pentru Masa berarie Mese. Oferte produse si servicii: set masa berarie. Producatori, distribuitori, furnizori - Set berarie ratan Nevada, Set Berarie. Set masa + bancute (tip berarie) din pal melaminat alb, intarite si rigidizate pentru stabilitate.


Dimensiuni: lungime masa si bancute: 1cm latime masa: 60 . Masa berarie : Lungime: 180 200 22mm latime: 50 60 70 8mm grosime mm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare