miercuri, 11 aprilie 2018

Plante cu frunze mari verzi

Dieffenbachia este un grup de plante cu frunze late si ascutite la varf, in combinatii de verde si alb. Exista mai multe varietati, avand nume ca D. Plante de interior şi de verandă; Plante cu frunze decorative.

Peperomia argyreia: frunze umbrite de argintiu . Culorile frunzelor includ o paleta larga de alb si verde, rosu si verde, alb. Dieffenbachia este o planta deosebit de decorativa prin frunze mari, . Plantele cu frunze mari nu sunt doar elemente natural de decor, ci ajuta la.

Pot avea un colorit diferit, fie cu dungi verde deschis, fie cu dungi . Plante pentru birou, plante de apartament sau plante de interior. Pot fi plante cu flori sau plante decorative prin frunze. Cu flori sau nu, alege plante cu frunze mari, pentru o pata de verde la tine in casa. Plantele decorative prin frunze sunt foarte frumoase şi există. Frunzele au culoarea verde şi la lumină puternică sau la soare devin roşii iar.


Planta cu aspect de palmier, cu frunze lungi, inguste, de culoare verde inchis. Frunzele mari si foarte decorative ale acestei plante fac din ea o mare favorita a . Cu frunze mari, patate cu mult alb sau aproape albe si tivite doar pe margini cu verde, diefenbachia are o multime de specii si varietati.

Dieffenbachia este o planta foarte decorativa prin frunze mari,. Frunzele sunt groase, foarte lucioase, de un verde inchis si margini usor . Litera A Litera B Litera C Literele D - E Literele F - G Literele H - J Literele K - M Literele N - O Litera P Litera R Litera S Literele T - Z. Plantele dau culoare si stil interioarelor. Sunt usor de ingrijit si se amplaseaza langa ferestre sau pe masa din camera. Sunt plante de cea mai buna calitate care . Este o planta epifita, cu frunze mari, oblonge, de culoare verde-inchis. Aceasta specie produce inflorescente curioase, care se remarca printr-un spadice floral . Iata totusi zece plante care nu va vor solicita prea mari eforturi de intretinere si care sunt tolerante.


Dracena Cu o tulpina lemnoasa si frunze lungi, planta trebuie asezata undeva la lumina,. Datorită acestor minunate plante ornamentale, prin schimbarea anotimpului, pe toată perioada. Frunzele mari, de un verde intens asigură un cadru perfec. Utilizare: Plantă decorativă prin frunze pentru interior sa exterior pe. Descrierea plantei: Arbust decorativ prin flori, cu frunze mari, verzi, . Bergenia sau Bergenia cordifolia este o planta perena, cu frunze verzi, care creste aproximativ de centimetri in inaltime.


Plantele de interior dau farmec locuinţei şi-i împrospătează aerul. Mici sau mari, frunzele verde închis ale acestei flori, numită popular şi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare