luni, 30 aprilie 2018

Hematit

Un hematit tinut permanent asupra purtatorului mentine o stare de sanatate buna. Amplifica: energia masculina, capacitatile psihice, curajul, puterea, vointa, . Denumirea: provine din cuvântul grecesc haima care înseamnă sânge și se referă, după unele surse, la culoarea roșie pe care o are praful de hematit, iar .

Hematitul (din greacă αίμα, însemnând „sânge”, datorită culorii roșii a unei varietăți ale sale) este forma minerală a oxidului feric, Fe2O(III). Hematit - Comanda bijuterii cu pietre semipretioase. Cristale naturale brute, slefuite si rulate.


Bratari cu proprietati terapeutice pentru zodii si chakre.

Piatra hematit - piatra semipretioasa naturala, de culori gri metalic, negru sau rosu maroniu. Hematitul este un oxid de fier si pare rosu daca este pulverizat. Brăţara cu hematit și magneți este o piesă estetică cu proprietăţi magneto-terapice. Informatii Există hematit magnetic și hematit nemagnetizat. Efecte Energizează și vitalizează organismul.


Utilizat în timpul călătoriilor extracorporale, hematitul protejează sufletul ajutându-l să revină în corp. Informatii si produse cu Hematit natural. HEMATIT - perfect cenusiu-metalic; TIGER IRON - straturi fine de Hematit incluse in Ochi de tigru sau invers.


Hematitul era deosebit de popular in Evul Mediu si se credea ca acest cristal atrage pacea, siguranta si linistea sufleteasca.

Numele de hematit vine de la grecescul “haima” (sange), deoarece apa de racire folosita in procesul de taiere a pietrei se coloreaza in rosu . Ametist, Acvamarin, Agat de foc, Aventurin, Carneol, Citrin, Coral,Cristal de stanca, Cuart roz, Granat, Hematit, Ja Jasp rosu, Lapis Lazuli, Malahit, Moldavit, . Margele si bijuterii din categoria Semipretioase - Hematit - pentru bijuterii din margele. Hematitul este o piatra a energiei si fortei. Are rol protector impotriva energiei negative, a atacurilor fizice, a ranilor, a accidentelor. Hematite is the most important ore of iron and it has been used by people as a pigment for at least 400years. Learn about the uses and properties of the . Hematit - piatra semipretioasa gri inchis cu efect stralucitor - Magazin online de margele si accesorii margele pentru confectionat bijuterii handmade.


Hematite nu este atât de mult decorativ ca o valoare pur practic. Este oxid de fier pur, de aceea este folosit pentru a produce acest metal industrial valoros.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare