luni, 2 aprilie 2018

Unde gasesc sofran

Sofran - De unde-as putea cumpara in Bucuresti? Cel galben care e mai putin aromat se gaseste in supermarket-uri. Cei mai mari producători de șofran sunt Spania și India care.

Nu se prea gaseste asa usor pe la noi am vazut mai de mult in magazinul kaufland cred ca mai au si acum. Semintele de Sofran sunt originare din Persia, care in tara noastra se gaseste doar sub forma . Persia, care în ţara noastră se găseşte doar sub forma cultivată. Pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile necesare pentru a cultiva propriul șofran.

Noi vindem, de asemenea, bulbi de Crocus sativus de primă clasă care . Totul pentru un singur kilogram de șofran, care poate costa și 70de euro, dacă. Europa a ajuns prin secolul adus de mauri și și-a găsit casă bună în . Există puţine bucătării din jurul Mediteranei care nu găsesc şofranul indispensabil. Pentru a obtine Kg de sofran trebuie adunate peste 150.


Cunosc pe cineva in Maroc, in orasul unde se gaseste cel mai bun sofran. Se va ţine timp de zile agitând zilnic. Ultima gaselnita: sofran :) Si nu oricum, 1de bulbi, asa ca sa fiu sigura.


Denumire populara: Sofran, Brandusa de toamna, Sofranel.

Brandusa de toamna Crocus Sativus este adevarata planta de . Inteleg ca prin seminte nu se inmulteste. Caut de ceva vreme pe internet si nu gasesc nicio sursa. Conform The Telegraph, mai multe substante care se gasesc in mod natural in sofran au proprietati anti-cancer, inhiband cresterea celulelor canceroase. Conform The Telegraph, mai multe substante care se gasesc in mod natural in sofran au proprietati anti-cancer - inhiba cresterea celulelor . Bucureştenii pot găsi peste 1de mirodenii pure, amestecuri, specialităţi.


Potasiul, care se găseşte în şofran, este extrem de important pentru formarea şi menţinerea sănătoasă a celulelor şi, totodată, ajută la . Insa am zis sa imi iau ce nu gasesc acasa. Asa ca am inceput sa aleg condimentele dupa gust. Luam din sac un fir de praf sau il rugam pe . La noi sofranul se gaseste numai sub forma cultivata. De la planta se folosesc in terapeutica doar stigmatele, care reprezita partea superioara a pistilului, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare