vineri, 6 aprilie 2018

Curatare chimica

Daca pe eticheta rochiei tale preferate scrie Dry Clean (curatare chimica, n.r.), inseamna ca este o sugestie de curatare iar piesa vestimentara . Servicii - Ideal Clean ofera servicii pentru spalatorie profesionala textile, curatatorie chimica ecologica, curatatorie non-chimica si calcatorie profesionala. Petele de murdărie pe care tu nu le poţi îndepărta de pe haine, oricât de mult le-ai spăla, vor fi scoase la o curăţătorie chimică.

O treime dintre aceştia emană cel puţin un tip de compus chimic. Majoritatea hainelor etichetate cu Curăţare Chimică pot fi spălate de mână . Nu este permisă curăţarea uscată profesională - Nu folosiţi produse de îndepărtare a petelor care conţin solvenţi. Este procesul de curatare care foloseste un solvent organic altul decat apa, cu ajutorul unei masini de curatat chimic, foarte performanta.

Accesati lista de preturi aferenta serviciilor de curatatorii si spalatorii oferite de EcoClean, valabile numai pentru comenzile online in centrele din Bucuresti. Servicii curatatorie chimica cluj napoca OPAL curatare imbracaminte textile curatat ecologic cluj napoca echipamente si consumabile curatatorie chimica cluj . Agentul de curăţare este lichid organic în care piesele de îmbrăcăminte sunt scufundate şi curăţate.

Spalare de mana, Daca se adauga si un punct: spalare cu apa rece. Nu se spala, Se curata chimic, vezi simbolul pentru curatare chimica mai . ELISSE - O spalatorie de haine curatatorie haine mereu pe. Curatatorie chimica - spalatorie rapida - costume, paltoane, pielarie, rochii de ocazie, rochii de mireasa. Curatatorie chimica Ok Clean, ofera servicii profesionale de curatenie, spalare, calcare si croitorie.


Curatam toate tipurile de textile, locuinte si spatii comerciale. Solutie acida destinata curatarii depunerilor de calcar din schimbatoarele de caldura ale centralelor termice si de pe alte elemente colmatate din instalatie. Dotata cu noul schimbator de sens POWERFLUX, poate ataca crusta din ambele directii de circulatie inlaturand eficient depunerile de calcar si mizerie.


Praf pentru curatare chimica centrale termice. Produsul distruge si elimina gudronul din centrale termice pe combustibil soli sobe şi hornuri de fum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare