joi, 3 iulie 2014

Bete de corn pentru ciobani

SPECIAL: Cel mai bun meşter al toiegelor pentru ciobani Nicolae e meşterul. SPECIAL: Cel mai bun meşter al toiegelor pentru ciobani. Cea mai frumoasa bota de cioban - video 2016.

Afla detalii despre: Bete de corn( bete pentru ciobanii care se respecta). Betele de corn sunt alamite pilogravate(desenate)sau simple. Afla informatii referitoare la Bete Corn Pentru Cioban - info Anunturi!


Articole despre Bete Corn Pentru Ciobani.

Afla informatii referitoare la Bete Corn Pentru Ciobani - info Anunturi! Afla informatii referitoare la Bete Ciobani Lemn Corn - info Anunturi! La de ani si avand tije care-i sustin bazinul, ciobanul Nicolae Dan,. Bete corn, pentru ciobani (ciomag) - Anuntul nr.


Betele sunt simple, alamite, pilogravate, fiecare bat are un pret specific dupa gradul . Dacă ciobanii nu aveau lemn de corn la îndemână, mai făceau bâte și din. Cu un gest rapid şi sigur, scoate lemnul de corn din foc şi îl priveşte o secundă. Scoarţa, frunzele şi fructele de corn prezintă proprietăţi fitoterapeutice.


Ciobanii deseori isi fac ghioga din lemn dasta.

Asa ca ii bun pentru arc, baston, cracana de prastie,cadru pentru fierastrau, bete pentru tenda,cozi . Sport, timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie. Vorniceni, cu beţele de corn pe care aceştia le aveau în dotare. Betele de oi pot fi simple alamite sau pilogravate(desenate) pot fi contactat la numarul de telefon 07613324- 330743. La Geoagiu, am găsit corn, cel mai bun lemn pentru beţele ciobăneşti.


Aduceam câte-o şchinare de beţe, veneau toţi ciobanii pe la mine. Ne spune ca a trecut cerbul cu cainii lu Tilica ( un cioban din sat). Cerbu' ala mare si mandru, il stie de doi ani, are si un corn lepadat de el in padure.


I92 parte din ciobani sunt aceiași, clădirile ace- leași. In grija ciobanilor intră și paza oilor împotriva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare