marți, 15 iulie 2014

Pat tapitat staer

Paturi simple de dormitor, tapitate sau de mijloc, la Staer vei gasi intotdeauna patul perfect pentru tine. Pagini similareDulapuri, paturi, comode, noptiere sau dressinguri sunt prezente in oferta noastra. Pat tapitat modern, prevazut cu noptiere si lada pentru depozitare lenjerii, .

Pat tapitat practic, materiale si culori variate, suport metalic rabatabil pentru saltea de 160x2cm si lada pentru depozitare. Pat matrimonial tapitat cu piele ecologica sau microfibra,suport metalic pentru saltea de 160x2cm, perfect pentru clipele mult dorite de relaxare. Pat matrimonial tapitat cu piele ecologica sau microfibra,suport metalic pentru saltea de 160x2cm, perfect pentru clipele mult dorite de . Pat tapitat practic, materiale si culori variate, suport metalic rabatabil pentru saltea de 140x2cm si lada pentru depozitare.

Pat tapitat extremn de util, materiale si culori variate, suport metalic rabatabil pentru saltea de 160x2cm si lada pentru depozitare. Pat tapitat extrem de util, materiale si culori variate, suport metalic rabatabil pentru saltea de 160x2cm si lada pentru depozitare. Pat tapitat modern, materiale si culori variate, suport metalic pentru saltea de 140x2cm, ideal pentru dormitor matrimonial sau camera de tineret.


Pat tapitat modern, materiale si culori variate, suport metalic pentru saltea de 180x2cm, pregatit sa-ti ofere cel mai odihnitor somn. Realizat din Pal melaminat mm,cant ABS,respectiv MDF cu folie 3D. Patul este prevazut cu noptiere si somiera metalica. Pat tapitat modern, prevazut cu noptiere si lada pentru depozitare lenjerii, culori variate, suport metalic pentru saltea de 160x2cm. Pat cu elemente din MDF lucios si superlucios, tablie tapitata, suport metalic pentru saltea de 160x200.


Pat tapitat modern, materiale si culori variate, suport metalic pentru saltea de 160x2cm, ideal pentru dormitor matrimonial.

Pat cu tetiere rabatabile si leduri , tapitat cu microfibra, suport metalic rabatabil pentru saltea de 160x2cm si spatiu depozitare. Staer s-a gandit sa va surpinda cu un nou model de pat tapitat, . Pat tapitat, prevazut cu spatiu pentru depozitare si somiera metalica rabatabila, actionata de pistoane cu gaz. DYLAN DESIGN PROMOTION comercializeaza dormitoare la comanda paturi ieftine, pat elvila dormitoare paturi piele dormitor stofa dormitoare preturi, pat piele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare