miercuri, 23 iulie 2014

T disc de curatare tassimo

Aparatul include un ciclu automat de curățare. Deschide expresorul prin ridicarea mânerului și așaza T DISC-ul de service în suportul pentru T DISC cu . Tot ceea ce trebuie sa stii despre T DISC-uri.

Curatare; Accesorii; Detartrare; Lumina . T DISCUL galben de întreţinere şi curăţare din compartimentul de pe partea laterală a aparatului şi aşezaţi-l pe suportul T DISC din aparat cu codul . Lista de componente electronice Disc Curatare Cafetiera care pot fi expediate. T-DISC la 006211DISC DE CURATARE TASSIMO.

Aparat cafea BOSCH TASSIMO si T DISC pentru curatare. T DISC-urile sunt capsule brevetate, fabricate special pentru a fi utilizate in aparatele TASSIMO. Codul de bare de pe fiecare T DISC in parte este citit de aparat . T-disc service Tassimo pentru aparatele, expresoarele de cafea Bosch. Pastile curatare espressoare Bosch Tassimo,10buc,Made Germania,ORIGINALE. Espressor Bosch Tassimo TAS 20EE Bonus peste T Disc -uri Pods.


Bosch Tassimo Fidelia TAS 4013EE, 13W, l, 3. Curatare automata si Programul de detartrare Aparatul poate fi usor curatat . T DISC-ul de curăţare şi depozitaţi-l în compartimentul alat în partea din spate a maşinii.

Aparat cafea BOSCH TAS40Tassimo Presiune 3. Fara necesitatea curatarii si fara transfer de gust intre bauturi diferite. Disc service Bosch T-Disc Galben, produs din gama Consumabile Cafetiere. Tablete anticalcar pentru espresoare Tassimo BOSCH TCZ6004. Disc de curatare Tassimo Bosch 62110 Livram piese de schimb pentru espressor la domiciliu oriunde in tara. Disc service Bosch T Disc Galben 6211) Disc service Bosch T-Disc Galben.


Bosch Tassimo se utilizeaza in urmatoarele conditii: - Atunci. Se foloseste în timpul ciclurilor de curatare si decalcifiere impreuna cu . Tassimo TAS2002EEFunctionare complet automata cu o apasare de buton. Functionare cu capsule TASSIMO (T DISCs)Tehnologie T DISC patentata: mod . Video decalcifiere aparate cafea Tassimo - Pentru ca un aparatul de cafea sa.


Functionare complet automata cu capsule TASSIMO (T DISCs), tehnologie T. Tassimo: cataloage cu reduceri, oferte si promotii de la magazinele tale favorite. Putere; 1300W, program de decalcifiere, sistem cu capsule T-disc. Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS120 13W, 0. Aparatul poate fi usor curatat datorita programului de curatare automata si a .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare