vineri, 11 iulie 2014

Pensiunea cheile tisitei

Contact direct cu proprietarul, preturi mici. Recenzii ale turistilor care au fost cazati la Pensiunea Cheile Tisitei Lepsa. Amplasată în Lepșa, într-o zonă pitorească traversată de râul Putna, pensiunea Cheile Tișiței oferă unități de cazare cu acces Wi-Fi gratuit, precum și o .

Pensiunea se află în stațiunea Lepșa, comuna Tulnici, județul Vrancea, Moldova. Putna, pe drumul care duce către rezervația Cheile Tișitei. Pensiunea se afla in statiunea Lepsa, pe malul drept al raului Putna, pe drumul care duce catre rezervatia Cheile Tisitei. Panorama larga asupra muntilor din jur, .

Cazare Lepșa, Rezervatia Naturala Cheile Tisitei, nr. Pensiunea Green Eden Lepsa va ofera cazare in camere la standarde europene, cu grup sanitar . Pensiunea Cheile Tisitei Lepsa - descriere, imagini, telefon, pareri: 073223; 074874. Pe taramurile inaintasilor lui Stefan cel Mare, pe malul dre. Cheile Tisitei si Cascada Putnei - Cercetasii Romani Uniti. Aflata pe malul drept al raului Putna, in amonte de cascada, pensiunea Cheile Tisitei se afla intr-un cadru pitoresc si inedit: panorama larga spre varfurile . Cheile Tisitei se afla in Muntii Vrancei, la circa km nord-est de Focsani.


Vino alaturi de noi sa crestem turismul romanesc de pensiune!

Aflata pe malul drept al raului Putna, in amonte de cascada, pensiunea Cheile Tisitei se afla intr-un cadru pitoresc si inedit: panorama . Cheile Tisitei se afla in judetul Vrancea pe cursul inferior al vaii Tisitei (km aval de localitatea Lepsa - muntii Vrancei) si au fost declarate rezervatie naturala . Pensiunea Cheile Tisitei, situata pe malul drept al raului Putna este locul ideal pentru a petrece un weekend relaxant cu familia sau prietenii. Cheile Tisitei este o rezervatie de tip mixt (hidrogeomorfologic, forestier, floristic, faunistic si de peisaj). Este situata in bazinul hidrografic al Tisitei, avand limitele . Cazare Pensiunea Cheile Tisitei Lepsa judetul Vrancea Lepsa-Tulnici.


Te asteptam la Pensiunea Cheile Tisitei pe Pesniuni-vile. Poze, dotari, tarife si telefoane proprietari actualizate pe 2016. Comentarii adevarate la Pensiunea Cheile .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare