marți, 29 iulie 2014

Gothaer casco

Asigurarea Go CASCO de la Gothaer este o asigurare conceputa si adaptata conditiilor economice actuale, asigurandu-ti riscurile de avarii, furt si vandalism la . Asigurarea CASCO Masina Mea de la Gothaer nu este conceputa in birou, departe de provocarile traficului.

Inainte de a dezvolta o astfel de asigurare, am . La Gothaer, o polita CASCO este un produs de asigurare complex, care acopera riscuri alese in functie de caracteristicile tehnice ale autovehiculului si de . Pentru ca in activitatea firmei tale deplasarea cu masina este foarte importanta, Gothaer iti prezinta CASCO de la Gothaer, un produs de asigurare a parcului .

Ce trebuie sa faci in cazul producerii unui eveniment auto asigurat cu CASCO de la Gothaer? Anunta evenimentul, in termenul legal, la autoritatea . Are ca obiect asigurarea navelor fluviale, precum si a instalatiillor si utilajelor plutitoare asimilate navelor. Asigurarea CASCO de la GOTHAER include in pachetul de baza o serie de acoperiri ce in mod normal fac obiectul unor Clauze suplimentare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare