miercuri, 30 iulie 2014

Reparatii injectoare cluj oasului

Service specializat in reparatii injectoare si reparatii pompe de injectie aflat cluj Napoca. In Cluj ATS Integral a fost prima firma autorizata Bosch Diesel Service si prin seriozitate ,profesionalism si multa munca a devenit si.

Telefon +077193; Email Service auto Cluj Coretel . ATS Integral este autorizata BOSCH DIESEL SERVICE si specializata in verificarea ,repararea si reconditionarea sistemelor de injectie diesel. Executam reparatii de pompe de injectie si injectoare Bosch, Delphi, Denso, Zexel .

Conceptul Bosch Car Service a fost dezvoltat urmărind dorinţa clientului de a se adresa unui service generalist, care să ofere o gamă variată de servicii şi . Bosch, furnizate prin programul de produse Bosch Exchange;. In Cluj ATS Integral a fost prima firma autorizata Bosch Diesel Service si prin seriozitate, profesionalism si multa munca a devenit si liderul in domeniu Bosch . Rezultate pentru Service Pompe Injectie în Cluj-Napoca ; părerile clienților, prețuri, date de. Cluj, Strada Oasului Fn Cluj-Napoca 0740156443.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare