luni, 14 iulie 2014

Firma luxten

Adresa: Str Parangului nr 7 Bucuresti, Cod postal 1232 Sector 1. Luxten este un operator de servicii de iluminat public care administreaza sau a administrat sistemul de iluminat public in peste de orase din . Puteti face o reclamatie si apeland la numarul de telefon: 021.

Adresa dumneavoastra de email nu va fi folosita in scopuri comerciale! Luxten Lighting Group este o companie cu capital romanesc 1. Si-a inceput activitatea in 194 cu numele de Electrofar, producand lampi incandescente. Informaţiile de contact (email, telefon, fax, adresa) ale firmei Luxten Lighting Company Sa precum şi informaţiile detaliate (bilanţ, dosare, mărci, etc) sunt .

Date despre această firmă: Profit – Rapoarte – Indicatori financiari . P si legaturile acestuia cu mediul de afaceri revin cu alte conexiuni dezvoltate in jurul firmei Luxten Lighting SA, . Fiind acoperită de contract, firma Luxten a rămas în Craiova și pe cele două mandate ale primarului Antonie Solomon. Contractul iniţial cu firma Luxten pentru asigurarea iluminatului public din Capitală a fost semnat pe vremea Primarului Viorel Lis, în 1997. In legatura cu dispeceratul Luxten: exista un dispecerat central, la Bucuresti, iar in cazul in care liniile telefonice sint supraaglomerate, apelurile . Capitala a inceput sa fie impodobita pentru Sarbatorile de iarna iar firma Luxten a montat de luni ghirlande si elemente decorative pe stalpi.


Strazile din Craiova nu vor mai fi iluminate pe timp de noapte, incepand din luna martie. Luxten Lighting Company, firmă care asigură serviciul de iluminat public în Bucureşti, dar care s-a aflat şi pe lista „băieţilor deştepţi“ din cauza .

LUXTEN LIGHTING COMPANY SA - CUI 67340- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta. Luxten a devenit acţionar majoritar în Distrigaz Vest cu acordul tacit al Consiliului Local, printr-o majorare de capital în cadrul căreia a plătit datorii ale firmei în . Supremaţia” Luxten la Galaţi s-a terminat, cel puţin pentru următorii doi ani. Potrivit informaţiilor publicate de Sistemul Electronic de Achiziţii P. După ani de colaborare în ceea ce priveşte iluminatul public, Primăria Galaţi şi firma Luxten Lighting Company SA au încetat relaţiile . Dupa mai bine de cinci ani in care a fost tinta dezvaluirilor de presa privind relatia avuta cu firma Luxten, Ioana Basescu a hotarat sa puna capat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare