joi, 24 iulie 2014

Camere supraveghere exterior varifocale

Camera FULL HD exterior IR metri, lentila varifocala, in SAFER. Camera video de supraveghere exterior LC36-1cu 12TVL si. Camera de supraveghere varifocala AHD-ZEN42W-2cu 20linii tv.

Sute de modele de camere supraveghere exterior in stoc. Distanta iluminator IR: m; Functie speciala: OS . Prezentare camera supraveghere exterior cu lentila varifocal intre 8-mm VI30T-60. Cumpara Camera supraveghere video AKU 1200TVL, lentila varifocala 2.

Camere supraveghere exterior marca Icansee. Camerele cu lentila varifocala ofera utilizatorului posibilitatea de a regla valoarea lentile in functie de nevoie. De exemplu, camerele cu lentila fixa de mm sunt utilizate pentru vederea perimetrala a unui spatiu de interior sau exterior. O gama variata de camere supraveghere la cele mai bune preturi. Camere de exterior, de interior, CC CMOS, varifocale, de la 4la 12LTV.


Cumpara lentile varifocale ieftin, sisteme oferite de VideoProtect, camere de supraveghere video, placi captura video, dvr, camere video, camere wireless, . Descopera promotiile noastre din Camere de supraveghere exterior. Camera de supraveghere varifocala NEO-HD72W IR m. Modul in care camerele de supraveghere video, de exterior sau de.

Camera supraveghere pentru exterior 7TVL. Cumpara camere supraveghere exterior HDCVI Dahua - rezolutie 720P si. Sistem de supraveghere complet cu inregistrator digital HD si camere de exterior 960P HD Megapixel HDCVI, cu lentila varifocala IR la metri.


Camere supraveghere si sisteme de supraveghere complete de exterior si. Camera supraveghere AHD 720P pentru exterior ce vine echipata cu senzor SONY CMOS 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare