luni, 7 iulie 2014

Lan de porumb

Explicatii pentru visul porumb, vezi ce reprezinta daca ai visat porumb. Alternativ, visul la un lan de porumb inseamna ca cineva va asculta, toate urechile sunt . In traditia romaneasca, visul cu porumb prevesteste faptul ca vei primi niste bani.

Este un semn bun, vei avea parte de bogatie, vei avea liniste dupa o perioada zbuciumata. Explicatia viselor in care apare porumb sau lan porumb pot fi diferite . Aceeaşi explicaţie apare atunci când visezi un lan cu porumb. Potrivit IPJ, un incendiu a izbucnit în jurul orei 11 în extravilanul localității Stoenești din comuna Ariceștii Rahtivani.

Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit aproximativ 12. Un bărbat din localitatea Grănicești a fost găsit mort, luni, într-un lan de porumb, . Un incendiu într-un lan de porumb a acoperit toată comuna cu un strat uriaș de popcorn, paralizând activitatea obișnuită a oamenilor.

Pe locul casei sale era un lan de porumb! Dacă vă întrebaţi ce mai fură românii, aţi aflat: hoţii nu-ţi mai sparg casa, ţi-o iau cu totul! Vulcanul a inceput, la februarie 194 ca o fisură într-un lan de porumb, deținut de un agricultor pe nume Dionisio Pulido. A lua (cuiva) porumbul de pe foc = a dejuca planurile (cuiva), a-i juca (cuiva) o festă.


Semănătură, lan de porumb (I 1); porumbiște. O tânără încă neidentificată a fost găsită fără suflare într-un lan de porumb, la marginea Ploieştiului. Toate indiciile îi conduc pe anchetatori cu . Cei doi barbati au fost depistati in jurul orei 8:intr-un lan de porumb dintre localitatile Valcani si Beba Veche, de catre operatorul Sistemului . Producătorii de porumb își exprimă îngrijorarea cu privire la disponibilitatea inputurilor agricole care devin din ce în ce mai . Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare