joi, 10 iulie 2014

Modele servetele pentru tehnica servetelului

Importator de servetele si adezivi decupaj pentru tehnica decoupage, hartie de orez si lacuri de crapare. Servetelului Servetele Servetele - Tehnica servetelului - Servetele de colectieServetele ideale pentru decorarea obiectelor prin tehnica servetelului dar si de colectie. Am adus modele noi la hartia pentru Decoupage.

Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. O gama vasta de servetele si batiste iti sta la dispozitie pentru decorarea. Diferite modele de servetele pentru tehnica decoupaje, marimi.


Servetele pentru decoupage Conține 3produse.

Tehnica servetelului consta in decorarea obiectelor cu ajutorul unui. Servetele pentru tehnica decupaj sau decoupage. Varietate mare de servetele florare, de craciun, cu animale. Bun venit in magazinul online servetele decorative!


Este locul unde colectionarii pasionati de servetele pot gasi servetele decoupage variate. Lacul-adeziv pentru tehnica servetelului este un produs pe baza de apa; nu dăuneaza pielii. Unghiile decorate cu servetele sunt o tehnica noua pe care trebuie sa.


De data aceasta vom folosi decupaje care adera la modele de servetele dragute. Primul lucru de facut este sa alegeti designul servetelului pe care il .

Tehnica Şerveţelului este o tehnică decorativă impresionantă prin simplitatea. Tehnica decoupage-ului sau a servetelului e foarte simpla. Daca vreau sa aplic servetel pe carton ( felicitari) mai aplic grund inainte sau . Bine ati venit pe pagina Kaleido - Servetele! Utilizand tehnica servetelului se poate inviora atmosfera din casa, balcon, terasa si de ce nu in birou, gradinita si . Dupa cum am promis revin cu tehnica servetelului - de aceasta data.


Mai adaugam si pe partile laterale servetel pentru a fi capacul in intregime decorat. Un lucru nou si foarte interesant, in cazul decupajului cu servetel,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare