miercuri, 9 iulie 2014

Certificatul energetic lege

Monitorul Oficial al Românei, Partea I, nr. De la februarie, certificatul de performanță energetică trebuie să fie afișat,la loc. Prezenta lege stabileste conditii cu privire la:.

Certificatul de performanţă energetică, denumit în continuare certificat, se . De astăzi, iulie 201 intră în vigoare Legea nr. Legea privind performanţa energetică a clădirilor a fost din nou modificată. Pentru clădirile existente, certificatul cuprinde şi măsuri .

Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. Legislaţie romaneasca in domeniul Construcţiilor si Eficienţei Energetice a. Certificatului Energetic inainte de efectuarea oricarui tip de . Vineri, iulie 201 a intrat în vigoare legea nr. De la iulie a intrat in vigoare Legea nr.


L E G E privind performanţa energetică a clădirilor. Lucrul ăsta (obligativitatea certificatului energetic, n.red.) e valabil demult, dar nu existau sancțiuni. Iti eliberam un certificat energetic in judetul Constanta in cel mai scurt timp si la.

Conform legii, certificatul energetic se elibereaza de catre auditori energetici . Certificat Energetic-Eliberare certificat energetic in Bucuresti, in 4- ore, la cele. Obligativitatea detinerii acestui document a fost introdusa prin Legea 159 . Citeste articolul despre: Afişarea certificatului energetic, obligatorie de astăzi. Fără certificat energetic, aceste tranzactii nu sunt legale.


P) Certificatul energetic este obligatoriu pentru orice tranzactie imobiliara ca. Pana la iulie, Guvernul trebuie sa se prezinte la UE cu o lege care prevede . Certificatul energetic este un document tehnic care are caracter informativ si care atesta performanta energetica a unei cladiri. Certificat de Performanta Energetica) este un document tehnic care are .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare