marți, 8 iulie 2014

Probleme centrala termica ariston

Probleme Centrala Termica Ariston Uno - Salut baietii. Am urmatoarea problema cu o centrala Ariston Uno. Problemă Centrală Ariston AS FFpostăriIun 2014Problema apa calda menajera centrala termica Aristonpostărifeb.

Defectiune Centrala TermicapostăriIan 2008Centrale ARISTON (Merloni)postăriOct 2007Mai multe rezultate de la forum. Defectiuni frecvente la centrale termice: cauze si solutii - Case practicecasepractice. Iata o lista cu defectiuni frecvente la centrale termice si solutii pentru acestea pentru o iarna fara surprize neplacute.


Explicatia codurilor de eroare Aristonblogdeinstalatii.

Pagini similare Evaluare: - ‎de voturinov. Daca centrala termica afisaza un cod de eroare Ariston, poti sa ai o problema de functionare. Poate fi ceva minor, sau poate fi ceva foarte grav.


Am probleme cu centrala termica (Ariston), probabil cosul de aerisire. Page of - Placa centrala Ariston Uno Mffi defecta - posted in Instalatii Energetice: Am si eu probleme cu centrala Ariston uno care nu mai . Am o problemă cu centrala termică Ariston Microtec mffi și aș vrea să mai aud și alte păreri în afară de cele ale persoanelor . Baxi, Ferroli, Ariston, Beretta, Immergas, Motan, Viessmann. Sunt situatii in care centrala termica nu functioneaza. Dar este defecta sau nu sunt indeplinite .

Am si eu o problema la centrala Ariston mai vechi cred sau la instalatie. Caloriferele se incalzesc putin desi la centrala am setat maxim . ZGOMOT CIUDAT LA CENTRALA TERMICA ARISTON - Duration: 3:07. Ma gandesc sa nu fie de la vreun releu ceva sau poate un.


Serviciul nostru tehnic rămâne la dispoziţia dvs. Eu am cateva centrale termice desfacute si va pot pune ceva poze sfaturi. Am o centrala cu tiraj fortat Ariston Uno pe care in iarna asta n-am . Am o centrala termica pe gaz mara care imi face urmatoarea problema: - pornesc incalzirea- merge - pornesc apa menajera in timp ce merge . Am la vanzare o centrala termica de apartament Ariston , o am la 3 . Am si eu o problema cu o centrala termica Ariston E data in functiune de o saptamana, toate bune si frumoase pana ieri, cand am observat o problema . Care credeti ca este cea mai buna centrala termica murala.


Si eu am centrala termica Buderus de ani si nu am avut nici o problema. Vreau sa imi cumpar o centrala Bosch Gaz 30W sau un Ariston BIS 24FF. ARISTON: Top cinci sfaturi pentru alegerea unei centrale termice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare