Istoria contemporană este considerată perioada în care tehnologia și știința. Cele mai populare invenții din epoca contemporană sunt automobilul, . Articolul principal din această categorie este Epoca contemporană.
Una dintre caracteristicile importante ale epocii contemporane este dezvoltarea spectaculoasă a științei și tehnicii. Info va ofera informatii despre istoria contemporana, pornind de la Revolutia. Dezvoltarea stiintei si culturii in epoca contemporana - Comunitatea uman contemporană,contituită din mii de popoare,din sute de state şi din . EPOCA CONTEMPORANA Este perioada care a început după 19şi se continuă şi astăzi.
E vremea vânătorilor, culegătorilor, pescarilor(nomazi) şi a primilor . Tratatele de pace internaţionale din 1919-192 semnate la Neuilly, Saint Germain, Trianon şi Paris, stabileau noile . Romane semnate de Herta Muller, Salman Rushdie, Michel Houellebecq, Amos Oz, Orhan Pamuk şi J. Care există, trăiește, se petrece în zilele noastre, care se raportează la prezent, la epoca de față; actual. Caracteristica generala a culturii mondiale in epoca contemporana. Comunitatea uman contemporana,contituita din mii de popoare,din sute de state si din mai . O primă împărţire a timpului în istorie este în două mari epoci: - Preistoria: de la. Epoca contemporană: de la Marea Revoluţie franceză până astăzi.
Epoca modernă dar mai ales cea contemporană au cunoscut o diversificare a fenomenului migraţiei şi o creştere constantă a numărului migranţilor.
Cel mai important rol în influenţarea vieţii contemporane îl deţine astăzi, incontestabil, tehnologia. Puterea mediului tehnologic a devenit atât . Rolul decisiv al stiintei in epoca contemporana. Prin ce se caracterizează evoluţia ştiinţei şi a tehnicii în epoca contemporană?
Ce impact au avut descoperirile ştiinţifice asupra progresului tehnic în secolul al . Epoca Contemporana-concept academic eronat - In realitate, din perspectiva anumitor planuri ce tin de mentalitate, de materii prime, de cultura . Transcript of Religiile în epoca contemporană.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.