miercuri, 23 noiembrie 2016

Aparat curatat pardoseli

Aparat de curatat pardoseli LavorPRO SDM 35G 15-100. Masina de curatat pardoseli Hoover Profesional CN 2ST. Curatitor abur masina curatat pardoseli Karcher.

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Aparat de spalat covoare, tapiterie si pardoseli Vax All Terrain. Detergent pentru curatare cu abur Vax Steam.


Masina de curatat pardoseli de la importatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo.

Oferta personalizata aparate de aspirat si spalat pardoseli. Experienta profesionistilor de la LAVOR WASH s-a . Masina de spalat si frecat pardoseli cu rezervor de apa curata si apa murdara pe acelasi sasiu de inox. Masina este produsa in ANGLIA de Numatic . Aparate de curatat pardoseli pentru toate suprafetele.


Oferim o gama larga de aparate de curatat pardoseli pentru orice domeniu de activitate. Masini de curatat pardoseala cu post de conducere (6) Masini de curatat pardoseala impinse manual (13) . Aici puteti gasi o gama complet de masini de curatat pardoseli (masini de frecat si aspirat, masini de spalat pardoseli) de uz industrial Karcher pentru cele mai . Cumpara Aparate de curatat pardoseli de la eMAG la preturi avantajoase.

Masinile de Curatat Pardoseli de la Karcher, distribuite in Cluj si Transilvania de TEGO CONSTRUCT, dealer Karcher, sunt menite sa intretina si sa lustuiasca la . Intrebati-ne de promotia pentru Masini pentru spalat pardoseala. Cu aparatele de curatat trepte si scari rulante de la KARCHER obtineti rezultate rapide si . Masina de spalat pardoseli Numatic TTB 184capacitate Litri. Karcher Masina de spalat pardoseli BR 30.


Acest echipament, foarte compact, încorporeazã într-un singur aparat. Se utilizeazã pentru curatarea pardoselilor mai mici, avand o suprafata de 20-2mp. De dimensiuni compacte dar pe deplin performante, masinile pentru curatat pardoseli de la Karcher corespund cerintelor dvs: cu latime mica sau mai mare, . Motorul de putere mare este dispus central pe aparat, iar angrenajul . Curatenie Firme dealer Karcher Romania autorizat, va ofera cele mai bune preturi la Masini lustruit-curatat pardoseli, echipamente profesionale curatenie,marca .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare