joi, 17 noiembrie 2016

Palmier de cocos

Cocotierul (Cocos nucifera) este o plantă care face parte din familia arecaceae (familia palmierilor). Este singura specie din genul cocos, și este un palmier . Palmierul este un arbore din familia Arecaceae, care crește de obicei în zonele .

Acesta nu trebuie confundat cu „uleiul de palmier nucleu” derivat din semințele aceluiași fruct sau cu uleiul de nucă de cocos derivat din miezul de nucă de . Este un membru important al familiei de palmieri Arecaceae, fiin in acelasi timp, singura specie acceptata in genul Cocos. Descrierea plantei si cultivare : Trunchiul palmierului de cocos este mai larg la baza si mai subtire la varf, variind intre si de cm diametru. Deși nuca de cocos face parte din familia palmierului și tehnic nu este o nucă, unele forumuri au.

Cocos nucifera este denumit si Palmierul de cocos, provine din Insulele Oceanului Pacific, dar s-a raspandit in toate zonele tropicale. Daca ti-ai cumparat recent un palmier de cocos (cocotier) este bine sa stii care sunt conditiile de crestere ale acestei plante. Palmierii prefera spatiile luminoase, chiar insorite.


Uleiul de palmier este cel mai răspândit ulei alimentar din lume, doar. Définitions de Palmier, synonymes, antonymes, dérivés de Palmier, dictionnaire analogique de Palmier (roumain). Book cover for Arecaceae: Palmier B Tel, Cocotier Du Chili, Liste Des Genres. Des Genres D'Arecac Es, Cocos Nucifera, Dypsis, Palmier-Dattier,.


Ce contenu est une compilation d'articles de l'encyclop die libre. Nuca de cocos este un fruct exotic, care la noi in tara se gaseste in orice.

Cum se planteaza si cum se creste un palmier de tip bambus? are un articol despre cocotier. Cocos nucifera) arbore tropical din familia palmierilor, cultivat mai ales pentru fructele sale. Este singura specie din genul cocos, și este un palmier mare, cu înălțimi de până la metri, cu frunze . Este singura specie din genul cocos, și este un palmier mare, cu înălțimi de până la metri, cu frunze penate,. Palmierul este un arbore din familia Arecaceae, care crește de obicei în. Puteți ajuta prin completarea lui.


Cele mai bune uleiuri pentru gătit la foc mare sunt cele cu punct de fum mai mare. Uleiul de palmier, ulei de in, uleiul de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare