miercuri, 16 noiembrie 2016

Paturi de pat turcesti

Unele lenjerii de pat turcesti se folosesc la ornarea camerei, asa incat sa fie in potrivire cu tot cadrul si construnctia de decor ales. Comanda si cumpara Cuverturi de pat si pleduri, la un pre avantajosprin. Tara de productie : Turcia, Tesatura : Artificial Fur.

Patura Tac Lux Lumina Ecru 2x 2cm din poliester 1. Un produs de calitate cum este aceasta patura nu este doar decorativa, ci datorita aspectului . Comanda online paturi pentru pat de si persoane. Paturi si seturi de paturi de calitate pentru un dormitor deosebit.

Lenjeriile de pat din satin de la Tac sunt disponibile intr-o gama foarte variata de culori si modele. Paturi pufoase si de calitate by Sesli A. Lenjerii de pat produse in Turcia, lenjerii de pat de calitate superioara. SET Patura Lenjerie de pat Mountain . Cuvertură de pat Milva bpc living bonprix collection de la 5lei. Pătură ”Atingere de cașmir” bpc living de la 3lei. Patura Kring Ren, 150x2cm, imitatie blanita.


Cuvertura pat ET COllection, 180X2cm, Roz. Patura pentru pat dublu cu efect decorativ deosebit, recomandata pentru a oferi un aspect deosebit in orice camera.

Prezinta o textura foarte moale si pufoasa, . OFERTA TRIO: Lenjerie pentru pat de persoane cu piese din microfibra superioara CUTIE+PUNGA CADOU cod CJ9. Lenjerie de pat din bumbac Percale-Class Fuchsia, Lenjerie de pat din. TAC este un brand turcesc, cu recunoastere internationala pe segmentul . Incaltaminte - Haine copii si gravide Haine copii. Paturica si cearceaf pt pat copil 120x60. Patura de joaca copii plusata groasa 115x1cm.


Importator şi distribuitor de lenjerie pat, prosoape, halate şi covoraşe de baie, perdele. Prezintă produsele, compania şi informaţii de contact. Cele mai noi modele de lenjerie de pat cu țesături din cele mai diverse și imprimeuri pentru toate gusturile!


Lenjerie de pat,prosoape,halate de baie,perne,plapume ș. Patura Coccolino Descriere: Patura Coccolino, cu o textura pufoasa si catifelata o poti folosi atat pentru decor cat si pentru a te incalzi in zilele friguroase. Lenjerii pat de persoana , persoane, paturi, pilote, huse protectie saltea, cearceafuri, perne toate de cea mai buna calitate la cel mai bun pret !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare