miercuri, 9 noiembrie 2016

Lampa sudura gaz

Compara preturile la Lampa Gaz, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Sudură cu gaz şi plasmă. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari.

Amestec special de gaze, temperatura flacarii peste 2. C Mai rapid la lipire decat propanul cu Nu dauneaza sanatatii, nu contine butadiena. Aparate de sudura cupru, capuri arzatoare, brenere, butelii de gaz, butelii de oxigen toate pentru suduri la. Aparat sudura tare lampa sudura si butelie.

LAMPA SUDURA CU GAZ OXYJET PIEZO OXYTURBO 575150. Putere arzător kW- Arzător universal realizat din alamă- Furtun de 1. Lampa sudat cu gaz lichid NEO TOOLS 20-020. Avem peste produse in categoria Accesorii sudura cu preturi de la 1. Varful catalitic pentru aparat de lipit cu gaz CFH M20. Lampa sudura cu gaz CFH 6603disponibil la Scule Bavaria.


Cumpara Lampa sudura cu gaz CFH 6603cu numai 6lei. Alte aparate de sudura Produse Asemanatoare cu: Lampa cu gaz pentru lipit cupru - PRET incepand de la Lei.

Sudura autogena executata cu gaz din butelia de aragaz ( in loc de acetilena) ! Dremel VersaFlame este alimentat cu gaz butan lichefiat, pentru încălzirea şi. Utilizare: pentru lipire cu aliaj moale si pentru lucrari de lipire mai simple cu aliaj dur. Lampa de lipit, corp metalicUtilizati lampa cu corp metalic pentru lipirea.


Carcasa lampei de lipit este realizata din tabla de otel, ce ii confera. LAMPA CU TRAGACI SI CONTROLUL FLACARII GA200. Caracteristici: – Mâner de aluminiu turnat confera o rezistenta mai mare – Arzator TURBO de mare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare