marți, 29 noiembrie 2016

Parfum paciuli

Creatorul acestui parfum este Beatrice Piquet. Notele de varf sunt bergamot si portocala; notele de mijloc sunt trandafir si iasomie; Notele de baza sunt paciuli si . Astfel, bărbaţii care vor să dea impresia unor persoane de succes ar trebui să poarte un parfum care îmbină aroma de paciuli cu cea de mosc, .

Produse cosmetice pentru parfumuri pentru femei parfumuri , categoria olfactiva paciuli. Cumpara acum cele mai bune cosmetice profesionale pentru parfumuri . B GIGOLO, Inceput, bergamota, floare de busuioc,floare de violeta;. Mijloc, piper roz, scortisoara, nucsoara;.

Parfum Camera Ambiental Vaporizator Natural 50ml Patchouly Paciuli Le. Apa de Toaleta Parfum Natural Patchouly 100ml Paciuli Le Chatelard 1802. Note: paciuli, coacaze negre, mandarin, piper roz, Iasomie, mosc. Parfumuri cu esenta, miros de Patchouli puteti gasii mai jos.


Acesta este un parfum nou Patchouli Nosy Be a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt paciuli si piper roz; notele de mijloc sunt cacao si labdanum; Notele de . Aroma exotica a uleiului esential de patchouli considerat parfumul hippy vine din indepartata Indie, unde planta este cunsocuta sub numele . Un parfum lemnos aromatic de vara cu note de: paciuli, mosc si note . Descoperiți cele mai noi parfumuri pentru primăvară 201 câte unul.

Paciuli este un ingredient de parfum unic utilizat in aproximativ jumatate din toate parfumurile barbatesti. Paciuli are cea mai puternica aroma din regatul . Plantă erbacee labiată din regiunile tropicale, din frunzele căreia se extrage un ulei eteric cu parfum puternic (Pagostemon patchouly); p. Ratingul celor mai bune și populare parfumuri femeiești din lume, verificare în. La bază-chihlimbar, lemn de santal, paciuli, mosc, zibeta, vanilie, mușchi de . Un parfum este un amestec lichid de uleiuri aromatice sau compuși aromatici, de.


Paciuli, cu mirosul său de camfor este utilizat frecvent în aceste parfumuri. Un odorizant de camera cu note senzuale de anason combinat cu paciuli. Dupa ce se pun in sticla, betele de trestie vor absorbi parfumul prin capilaritate s. Note de mijloc: trandafir bulgaresc, stanjenel. Note de baza: vanilie, pielarie, paciuli. Parfumul Original Valentino Donna este disponibil in recipient de 100ml.


Un parfum barbatesc deosebit este intotdeauna bine venit. Paciuli (Pogostemon cablin (Blanco) Benth; denumită şi patchouly, patchouli .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare