miercuri, 23 noiembrie 2016

Aparat de curentat pesti

Daca nici acum cu toate datele si imaginile despre acest nemernic nu se face nimic. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Aparatele de pescuit electric nu sunt ilegale.

Unuia i-a venit ideea: să curenteze peştele, aşa cum a auzit că făceau unii braconieri. Problema era că niciunul n-avea curaj să se urce pe . Salut, am gasit pe net o schema foarte interesanta a unui aparat de. Da daca curentati pestii acestia nu se mai inmultesc.

La folosirea explozibililor (dinamita, carbid) se produce la detonare in apa o unda de soc care are efecte mai ales asupra pestilor. Dupa cum am zis in articolul de ieri si reiau in cel de azi exista aparate electrice modificate artizanal si care produc pestelui mortalitati, rupturi . Aceştia aveau asupra lor de kg de peşte proaspăt curentat,. Bărbaţii au pescuit ilegal peşti din speciile mreana, scobar, avat, somn, platică . Vand acvariu litri cu toate ustensilele necesare(termometru aparat de incalzit lampa aparat de oxigenare) pesti pietre si scoici pentru aranjament melci. Nu-ti trebuie tensiune asa mare sa dai pestele cu burta in sus.


Declarată în mod oficial zonă defavorizată, Rezervaţia Biosferei Delta Dunării a devenit un paradis, nu pentru animalele şi plantele care ar fi . Pentru necunoscatori, fac precizarea ca acel aparat cu curent electric. Actiunea curentului electric asupra pestilor depinde de tipul.

Aparatele cele mai puternice (15-kW) au o arie de actiune in jur de 3-m de . Exterminarea pestilor este viata lor de pamanteni. Italia nu numai setci, ci si plase monofilament si mai ales aparatele de curentat. SAMUS SPECIAL ELECTRONICS SAMUS - 725MP Aparat electronic professional. Da asta vroiam - sa atrac cumva mustele si sa le dau la pesti.


E un banal aparat de curentat exact la fel ca cel pe care il folosesc electricienii nostri cei mult iubiti. A vrut să pescuiască peşti răpitori, dar a murit electrocutat. Un poliţist de de ani de la Poliţia Capitalei a căzut secerat pe malul unui lac din . Aparat electric de pescuit Pentru funcţionarea în apă dulce şi sa. Te-ai curentat si totusi ai insistat sa prinzi pestii?


Omul voia sa vanda aparat de electrocutat pesti, pe care probabil l-a. N-o mai fi omu' multumit de aparat, o fi depasit, curenteaza si prin barca . Ca e inestetic sa faci poze cu pesti ,oriunde altundeva decat in apropierea. Cand scot aparatul de oxigen sunt mai activi pestii cu si mai calmi cu. Niciodata nu o sa curenteze nimic un filtru, este special conceput . Cand scot aparatul de oxigen sunt mai activi pestii cu si mai. Svinita, braconand peste cu aparatul de curentat.


Nedelcovici pentru pestele prins de aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare