miercuri, 30 noiembrie 2016

Curatare fier de calcat cu aspirina

Extrem de neplacut e sa ti se lipeasca fierul de calcat de obiectele de imbracaminte. Stiti petele acelea negre care se acumuleaza pe talpa fierului de calcat si nu mai dispar? Evită să foloseşti bureţi de sârmă sau soluţii abrazive pentru curăţarea tălpii fierului de călcat, pentru că rişti să îi distrugi stratul exterior .

Curatarea fierului de calcat este mai simpla decat v-ati imaginat. Apoi, cu un burete usor abraziv sterge talpa fierului de calcat. Incing bine fierul, ies cu el pe balcon (scos din priza ) si dau cu grija, sa nu ma ard la degete, cu tablete . Idei curatarea fierului de calcat, curatare fier de calcat ars, curatare fier de calcat calcar, curata calcat, otet calcat, curatare talpa fier de calcat.

Sa nu mai vorbim ce enervant e sa calci o camasa alba iar pe guler sa . Fetelor - mi-am cumparat fier de calcat nou nout. Sper ca aceste tehnici va vor fi folos si ca fierul de calcat va avea o. Functia de degajare a aburilor nu mai functioneaza atat de eficient? Urmează aceste două sfaturi şi curăţă minuţios fierul de călcat. Daca pe talpa fierului de calcat s-a lipit scrobeala sau plasticul din hainele de fibre sintetice, se poate curata frecand cu praf de creta , vin sau . Sa nu mai vorbim ce enervant e sa calci o camasa alba iar .

Am curatat-o, am clatit bine vasul si cand m-am apucat sa calc noroc ca. Daca pe talpa ramane rugina cum zici se curata cu ASPIRINA rade . Exista o solutie simpla pentru curatarea fierului de calcat. Pune apoi fierul de calcat peste si lasa-l asa peste noapte. Curăţarea şervetelor de bucătărie: în ciuda aşteptărilor, şervetele fine de.


Petele datorate arsurilor de la călcat: se foloseşte o soluţie de apă. Varza murată prea tare se opreşte din fermentaţie cu 5-pastile de aspirină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare