duminică, 13 noiembrie 2016

Vopsea aplicabila peste rugina

Se aplica direct pe suprafata metalica afectata de rugina, dar fara . Pozitionati cursorul peste poza pentru marire. Oskar - direct pe rugina este o vopsea ce are la baza rasini alchidice, pigmenti, solventi organici, sicativi, aditivi .

Email pentru metal, direct pe RUGINA se aplica direct pe rugina previne aparitia ruginii nu necesita grunduire ,. VOPSEA EMAIL PENTRU METAL DIRECT PE RUGINA 0. L, pret mic negociabil livrare super rapida.

Vopsea Oskar pentru metal utilizata in scop de protectie si decorare a suprafetelor metalice exterioare atacate de rugina. Acoperisul casei mele este de tabla, are o vechime de peste de ani si este ruginit. Acum ani l-am vopsit cu bronz, insa rugina a reaparut. Vopseşte peste rugină în culoarea dorită. FERNOVUS este un produs inovator: se utilizează ca unic produs pentru protecţia.


Vopsea pentru suprafeţe metalice, cu uscare rapidă, grund şi vopsea într-un singur produs, aplicabilă şi direct pe rugină. Oferte produse si servicii: grund aplicabil pe rugina. Rostisol este indicat peste tot acolo unde este prezenta rugina ! Avantaje: utilizat și ca grund pentru metal; se aplică direct pe suprafeţele ruginite, fără utilizarea unui grund cu proprietăţi anticorozive; inhibă rugina şi previne .

Iso RustConverter nu indeparteaza rugina ci o transforma intr-un compus inert. Reactioneaza cu rugina si opreste avansarea ei, formand un strat misto peste care nu mai e nevoie sa dai cu nimic, aratand ca o vopsea . De peste de ani furnizăm soluții pentru o arie largă de nevoi specifice domeniului industrial - gamă variată de . Vopsea epoxidica, vopsea industriala antirugina, grund industrial. Oferim vopsea industriala antirugina, grund industrial pentru metal. NOXIDE Invelis elastomeric pentru prevenirea ruginei. CapaLatex este o vopsea lavabila fara solvent, aplicabila in incaperi sensibile ale locuintelor sau.


Pregatire Lacuri, Vopsele si Grunduri Bicomponente “Emex”. Temperatura suportului va fi cu cel putin 3°C peste temperatura punctului de roua pentru a evita. Indepartarea urmelor de rugina acolo unde exista, prin folosirea Solutiei . Automarket te învaţă cum să îţi protejezi vopseaua în paşi simpli.


Nu turnaţi niciodată lichid de frână pe caroserie în încercarea de a elimina rugina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare