vineri, 25 noiembrie 2016

Autoforante cu garnitura

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria SURUBURI AUTOFORANTE. Preturi pentru SURUBURI AUTOFORANTE de la lei. Suruburi autoforante vopsite pentru tabla cu saiba cauciuc 4.

Set garnituri de garnituri, cu diverse forme si dimensiuni, din cauciuc, . Suruburi pentru tabla autoforante cu cap hexagonal 4. Aplicatii Se recomanda pentru fixarea tablelor metalice pe structuri din lemn sau . Suruburi autoforante cu garnitura 35mm lungime.

Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Holzsuruburi autoforante cap hexagonal si garnitura ROSU. Holzsuruburi destinate fixarii placilor pe acoperis si fatada de suporturile . Holzsuruburi autoforante cap hexagonal si garnitura ZN. Holzsuruburi destinate fixarii placilor pe acoperis si fatada de suporturile metalice . Suruburi autoforante pentru acoperis, panouri si alte constructii metalice cu prindere pe lemn sau metal. Disponibile in culori RAL sau varianta zincat alb.


Suruburi autoforante cu garnitura pentru tabla. Suruburi autoforante cu garnitura pentru tigla metalica.

Sunt intr-o gama foarte larga de culori, in ambalaj de 250 . Buc Surub Autoforant Cap Hexagonal DIN 7504K 3. Organe de asamblare - Suruburi autoforante pentru tabla. Suruburi autoforante cu cap hexagonal, autoforante cu cap bombat, autoforant cu cap hexagonal redus. Pentru montarea tiglelor metalica se folosesc suruburi autoperforante prevazute cu garnitura de etansare.


Toate suruburile sunt livrate in culorile tiglei metalice. Accesorii acoperis Produse Asemanatoare cu: Autoforante acoperis cu garnitura, suruburi autoforante GUNNEBO - PRET incepand de la Leu. Suruburi autoforante cu garnitura pentru tigla metalica, tabla. Autoforant cu cap hexagonal FI 9xmm . Suruburi cu garnitura autoforante la RON. Afla detalii despre Suruburi cu garnitura autoforante si vezi parerile celorlalti.


SURUB AUTOFORANT MARO CU SAIBA OTEL-CAUCIUC ETS 4. Suruburi autoperforante si garnituri pentru fixarea invelitorilor din tabla. Suruburi autoforante - Pentru tabla cutata si tigla metalica, toata gama RAL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare