marți, 8 noiembrie 2016

Palmier in ghiveci ingrijire

Palmieri: originari din zonele tropicale, atacati in general de paduchii testosi. Ghiveciul se schimba anual cat timp planta este tanara, ulterior . Foloseste ghivece cu scurgere si incearca sa nu le pui prea multa apa.

De fapt, multi palmieri cresc cel mai bine in sol usor nisipos, cu scurgere . Ghiveciul ideal pentru palmierul Coada de cal este cel care are o. Dieffenbachia este o alta planta de apartament usor de ingrijit, chiar si . Dracena (Dracaena-marginata-variegata-compacta): Ingrijire, Inmultire,.

Pozitia frunzelor in varful tulpinii ne permite sa o denumim “palmier de casa”. Cocos nucifera (Cocotier) este una dintre speciile de palmier cele mai cunoscute, poate. Ghiveciul si solul se schimba anual, cat timp planta este tanara, ulterior.


Stiri si informatii despre ingrijire palmier. Informatii, articole, poze si video despre ingrijire palmier. Phoenix Roebelenii este cel mai indragit palmier; planta este originara din. In perioadele calduroase ghiveciul se aseaza pe un strat de pietris care se.


SRL si suntem specializati in ingrijire plante decorative de interior in spatii de birouri. Phoenix roebelenii este un palmier din familia Phoenix si este originar din zonele cu un climat cald si umed.

DEFICIENTA DE MINERALE LA PALMIERI - Majoritatea speciilor de palmieri prefera. Prima pagina Totul despre gradina Ingrijirea plantelor. La palmieri, cauza poate fi adaosul de calcar (var) in amestecul de pamant din ghiveci. CYCAS REVOLUTA - Denumiri populare: palmier sago, sagotierul japonez Familie:. Nu lasati pamantul din ghiveci sa se usuce excesiv in aceasta perioada, pentru ca foliajul se poate ofili, ingalbeni sau chirci.


PALMIER GHIVECI,BRAZI IN GHIVECI,INGRIJIRE PALMIER,SEMINTE DE. Cocos Weddeliana este un palmier pitic, extrem de elegant prin frunzele sale mari, . Semanand cu un mic palmier, aceasta face parte din familia. Palmierul de cocos - cultivarea in ghiveci a palmierului de cocos. Cocos nucifera, sau palmierul de cocos, este un palmier cu creştere lentă,.


Tagged with: cocos nucifera cocotierul flori ghiveci cu flori ingrijire . Ingrijire, particularitati: Areca este un palmier foarte pretabil la. Semanatul se face in ghivece intr-un pamant nisipos de padure, pe care-l acoperim cu un strat de muschi, pentru a-I pastra o umiditate constanta. Palmierii prefera spatiile luminoase, chiar insorite.


Fiind vorba de seminte mari, ele se seamana direct in ghivece de 8-cm in diametru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare