vineri, 27 ianuarie 2017

Chei fixe dimensiuni

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria CHEI FIXE. Chei – sunt printre cele mai utilizate scule de mana si se construiesc intr-o gama larga de tipo – dimensiuni. Dintre acestea cele mai utilizate sunt: Chei fixe .

Comparati preturile magazinelor online la Chei fixe gasiti cel mai mic pret,. Chei combinate Chei Fixe Chei Inelare, Mannesmann, Ploiesti. Set chei combinate buc 7-mm Mannesmann 130-Specificații Dimensiune chei 7-32. Prelungitorul se poate fixa si in capatul manerului, putand actiona ca o.

Setul complet de chei cu dimensiunile in inch, continut ca mai sus. De precizat ca exista si chei de 1 1 etc. M M1 Msunt indicatii despre dimensiunea filetului. SCULEGERO - : Chei fixe simple brunate UNIOR - 1- Utilaje constructii. Dimensiunile mari sunt utile in industria navala, industria petroliera si alte sectoare . O si 82O (la aceeasi dimensiune a cheii).


SETURI DE CHEI FIXE conform DIN 31din crom - vanadiu , . Set chei fixe inelare cotite crom-vanadiu 8buc Alpin - SCFI8lei - ALPIN708Descriere: Setul contine bucati chei fixe inelare cotite. Set chei fixe de la importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo.

Descoperiti trusa chei fixe la preturi reduse (produse). Trusa chei fixe; piese, dimensiuni de la la 2 in trusa textila. Set chei fixe UNIOR dimensiuni de la la 2 bucati. Set chei fixe UNIOR dimensiuni de la la 3 bucati. Set de chei fixe cu dimensiuni de la la 2 in suport de plastic cu maner.


Piesele sunt fabricate din otel aliat Crom-Vanadiu si protejate prin cromare. Set chei fixe mmrnrnUsurati-va treaba in jurul gospodariei sau la locul. Distribuitor autorizat, Service autorizat, Transport rapid in toata tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare