joi, 19 ianuarie 2017

Vand sofran

România nu se cultivă șofran la scară largă. Prețul de vânzare a fost de euro per gram de șofran pur. Sofran caliate A , ambalat individual 10-gr.

Produse piata - alimentatie - Anunturi gratuite - sofran. Vand SOFRAN calitate superioara ; CERTIFICAT , PRET MINIM. SONNENTOR - Magazin online ce contine: CONDIMENT - SOFRAN ECO 0. Flori frumoase plus produ-ti propriul condiment sofran.

Producatori, distribuitori, furnizori - Condimente - Sofran bio, LOTIUNE DE CORP CU SOFRAN. Oferta Material biologic certificat, achizitie stigmate de sofran uscat. Pentru a obtine Kg de sofran trebuie adunate peste 150. Fermierii care s-au asociat intentioneaza sa planteze in prima faza sofran, un condiment care le-ar putea aduce venituri de aproape 8. SOFRANUL este considerat cel mai scump condiment. Pentru cei interesati de cultivarea sofranului ofer spre vanzare bulbi.


Culturi de Sofran Vanzare Bulbi certificati BIO si achizitie. Vanzare de bulbi de sofran certificati BIO. Bulbi șofran, Crocus sativus cultivate în mod organic.

Foarte potrivite pentru cultivarea propriei șofranul organice. Sofran Pur 1gr HERBAVIT - Sofran pur 1g Tara de origine: Spania A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. Vand sofran , 400g , provine din cultura proprie , este singura cultura din sudul Romaniei. Exportam si in Franta, pretul este negociabil.


De la paella spaniola si celebra bouillabaise din sudul Frantei, pana la orezurile italiane si indiene, sofranul este un condiment fara care bucatariile lumii nu ar . Dar cum nu toate condimentele au acelaşi gust, tot aşa nici ca business nu seamănă şofranul cu muştarul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare