joi, 12 ianuarie 2017

Presa stors rodii

Storcator rodii Ideal pentru utilizare intensa, perfect pentru obtinerea rapida a. Poate fi folosit si pentru a stoarce portocale, grapefruit, mandarine, lamai. Am cumparat aceasta presa de citrice anul trecut, sunt foarte multumita, recomand!

Presa manuala de citrice si rodii - Presa manuala de citrice si rodii. Storcator profesional manual (presa) pentru rodii si citrice. Material: corp din fonta iar materialele care intra in contact cu fructele sunt . Presa manuala pentru stors citrice, cadru solid din fonta.

Se poate folosi pentru portocale, mandarine, lamai, grepfrut, rodii. Preturi si oferta de produse din gama presa rodii din toate magazinele online din Romania. Preturi si oferta de produse din gama storcator rodii din toate magazinele. Presa manuala de citrice din inox Grunberg - presa manuala fructe inox, presa . Rodia își are originea în Persia, Iranul de astăzi, unde a fost cultivată. Presa pentru citrice păstrează întreg conținutul de vitamine folosind . Hurom, campionul sucurilor din fructe și legume.


Unul dintre singurele storcătoare capabile să stoarcă suc.

Partile componente care intra in contact cu fructul sunt din inox , iar celelalte dintr-un aliaj rezistent. Compara preturile la Presa Citrice, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Presa storcator citrice - rodii - profesional. Presa de citrice manuala Sana pentru a stoarce portocale, mandarine, lamai, lime,.


Echipamente, utilaje si accesorii HORECA. Presa pentru citrice si rodii preturi Presa pentru citrice si rodii Fortex Food Equipments. Detoxifiere in zile si un suc antioxidant de rodii si portocale.


Presa manuala pentru citrice si rodii, corp din fonta, cupa si sita din inox, . Presa profesionala pentru stors sucul de rodii si citrice. Presa citrice profesionala inclusiv pentru rodii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare