vineri, 27 ianuarie 2017

Chez marie garden

Chez Marie Garden este un restaurant elegant si intim situat in centrul Bucurestiului cu specialitati si bauturi din bucataria internationala. Restaurantul Chez Marie are meniu variat cu specialitati si bauturi din bucataria internationala si pizza la cuptor cu lemne. Chez Marie Garden va asteapta intr-o ambianta unica, unde placerea gustului si a momentului se imbina in mod fericit.

Contactati Chez Marie Garden este un restaurant rafinat in mancare si bautura. Chez Marie este un restaurant elegant si intim situat in centrul Bucurestiului cu specialitati si bauturi din bucataria internationala. Restaurantul Chez Marie Garden imbina armonios stilul clasic cu cel modern si este locul potrivit pentru cele mai reusite intalniri de afaceri, dar si cele mai . Echipa Chez Marie Garden va ofera servicii personalizate pentru organizarea de evenimente.

Alaturi de noi, toate detaliile organizarii unui astfel de eveniment . See more of Restaurant Chez Marie Garden by logging into Facebook. Situat in centrul Bucurestiului dar totusi avand. Chez Marie Garden este al doilea restaurant al celor de la Chez Marie, care, dupa succesul cu restaurantul lor de la Gradina Icoanei s-au gandit sa profite de .

Daca ar face cineva un mic sondaj printre patronii de restaurante din Bucuresti si i-ar intreba ce ar alege intre un mic restaurant mediocru si un . Restaurant CHEZ MARIE GARDEN Bucuresti Bucuresti Romania Noul restaurant Chez Marie, situat in centrul Bucurestiului, pe strada General Berthelot la nr 44 . Chez Marie Garden, Bucharest: See unbiased reviews of Chez Marie Garden, rated 3. TripAdvisor and ranked #7of 16restaurants in . Meniul zilei si alte oferte speciale de la restaurantele din orasul tau. Noul restaurant Chez Marie Garden, situat in centrul Bucurestiului constituie un concept inovator si este dedicat celor care doresc sa se relaxeze si sa adulmece . Situat in centrul Bucurestiului dar totusi avand un cadru intim, Chez Marie Garden este restaurantul unde intotdeauna va veti simti minunat. Chez Marie este un restaurant elegant și intim situat în centrul Bucureștiului, un spațiu ideal atat pentru business cât și pentru relaxare, cu specialitați și . Din seria teraselor child-friendly din București am descoperit de curând Chez Marie, care poate ne este cunoscut dat fiind faptul că există și un .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare