miercuri, 25 ianuarie 2017

Tabla de scris cu marker emag

Cumpara Tabla de scris cu creta sau marker Globo 368cu socotitoare, fete si litere online de la eMAG la pret avantajos. Tabla magnetica, whiteboard 60xcm pentru prezentari. Tabla magnetica EVOffice, cu rama aluminiu, 90x1cm.

Cumpara Table de conferinta Tip produs Tabla magnetica de la eMAG la preturi avantajoase. Cumpara Marker tabla Pilot Vboard Master, 6mm varf rotund rosu online de la eMAG. V-BOARD MASTER face parte din gama Begreen, instrumente de scris . Caracteristici: Sevalet magnetic Smoby, cu fete: pe una copilul scrie si deseneaza cu creta; iar pe cealalta scrie cu markerul sau lipeste litere si cifre magnetice .

O tabla portabila cu doua fete - o fata magnetica ce poate fi scrisa cu marker lavabil si o fata pe care se poate scrie cu creta. Micul artist are la dispozitie tot ce-si . Cumpara Set Tabla de scris Parkfield cu accesorii online de la eMAG la pret. Cumpara Sticker autocolant tabla de scris Dry Erase online de la eMAG la pret. Pachetul contine planse si un marker negru; Dimensiuni plansa (cm) x 30 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare