miercuri, 11 ianuarie 2017

Tinctura de ienupar contraindicatii

TINCTURA DE IENUPĂR este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin. Ienupărul face parte din familia Cupressaceae, fiind un arbust conifer,. Accesați Precauţii şi contraindicaţii - Persoanele sensibile pot avea reacţii alergice cutanate la ienupăr.

Tinctura de ienupar este printre cele mai puternice antiinfectioase urinare din flora mondiala, efectul sau fiind. Tinctura de ienupăr se recomandă, sub formă de fricţiuni, în caz de reumatism. Ceaiul de ienupar, infuzia de ienupar, tinctura de ienupar: iata cateva dintre intrebuintarile. Prospect Tinctura de Ienupar Indicatii: Intern: supraponderalitate, cistita, cistita recidivanta, n.

Comanda online cu livrare la domiciliu - Farmacia PCFarm. Fructele de ienupăr sunt dulci-aromate cu un parfum agreabil. Efectul iritant al ienupărului este considerabil redus dacă se foloseşte sub formă de tinctură, în combinaţie. Cura cu boabe de ienupăr este contraindicată în caz de menstruaţii . TINCTURA DE IENUPAR este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece.


Plante: ienupar (Juniperus communis)-fructus (). Tinctura de ienupăr acționează ca un stimulent pentru digestie, și reglator. Ienupărul este contraindicat femeilor gravide, deoarece poate . Tinctura de ienupăr, preparată din g fructe uscate şi măcinate, puse la macerat în 2ml alcool 4timp de 10-zile, se strecoară şi se .

Dictionar de medicamente - Prospect TINCTURA DE IENUPAR - PLANTE. Contraindicatii Nu se va administra produsul la persoanele cu hiperaciditate gastrica si ulcer. Ienupărul este contraindicat în sarcină şi alăptare.


Se începe prin consumul a boabe proaspete de ienupăr pe zi. Goji – efecte benefice şi contraindicaţii (1) Grapefruitul (1) GRAUL (1) GRIPA (10) . Tinctura de ienupăr este unele dintre cele mai puternice remedii naturale, cu. Ienupărul este contraindicat persoanelor care vor să procreeze.


De reţinut că o eficienţă deosebită prezintă tinctura de mesteacăn amestecată, în părţi egale, cu tinctura de ienupăr, pentru a evita îmbolnăvirile . Contraindicat femeilor însărcinate şi celor care alăptează. Tinctură de IENUPĂR - Juniperus communis TM. Nici un preparat de ienupăr nu se va administra mai mult de saptămâni administrarea pe perioadă îndelungată provocând . Juniperi fructus) Ingrediente: extract de fructe de ienupăr (Juniperi fructus ) ,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare