luni, 30 ianuarie 2017

Culoarea turcoaz se asorteaza cu

Culoarea turcoaz poate fi asortata cu maro, crem, bej, fuchsia, violet, siena arsa, rosu vermilion, ocru, argintiu, alb perlat, gri si bineinteles cu . Turcoaz este culoarea care induce linistea si relaxarea, folosindu-se atat in. Culoarea turcoaz poate fi asortata cu maro, crem, bej, fuchsia, violet, siena arsa, .

Exista numeroase tonuri ale acestei culori, incepand de la cele foarte. In privinta gentii, poti asorta rochia turcoaz de ocazie cu o poseta de tip . Dupa cum se vede, turcoazul este o culoare foarte adaptabila, usor de asortat si de purtat. De aceea, puteti asorta elemente turcoaz cu altele .

Rozul merge cu maro, alb, menta verde, masliniu, gri, turcoaz, albastru-pal. Visiniu se asorteaza cu albastru, gri, portocaliu deschis, nisip, . Turcoaz la amenajari interioare este o alegere indrazneata, fara nicio indoiala. Insa pe cat de frumoasa este culoarea, pe atat de greu e sa o . Verde si violet sunt culori similare si poti asorta de minune nuante deschise de verde si violet cu nuante mai . Pantone a anuntat şi culoarea anului 2010: Turcoazul. Culoarea turcoaz se asorteaza foarte bine si cu portocaliu si cu galben aprins.


Asorteaza canapeaua turcoaz draperii maro inchis. Vara asta ne jucăm cu o paletă cromatică vastă.

Pe lângă pasteluri, culorile neon fac legea. Turcoazul e pe val, aşa că îţi arătăm câteva ţinute . Culoarea alba este usor de asortat, potrivindu-se excelent cu toate culorile. Turcoazul este la moda si avantajeaza atat siluetele subtiri cat si pe. Dacă vă plac culorile, atunci sigur una dintre amenajări interioare cu turcoaz din acest articol vă va convinge să o încercați!


Vrei sa stii cum iti poti asorta culorile confectiilor de imbracaminte indiferent de ocazie? Roz pal se asorteaza cu maro, cafeniu, mint, oliv, gri, turcoaz. Chiar daca la inceput culoarea rochiei ti se va parea prea . Roz: cu maro, alb, verde, măsliniu, gri, turcoaz, albastru deschis. Vișiniu: azuriu, roşu, portocaliu deschis, culoarea nisipului, galben pal, bej. Color blocking presupune asortarea de culori intense, saturate, cu nuante neutre.


Am o rochie de culoare turcoaz ce pantofi si ce accesorii se potrivesc. Poti incerca sa asortezi rochita cu pantofi albi si o bratara lata tot alba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare