vineri, 20 ianuarie 2017

Proiector led dedeman

Proiector LED cu senzor de miscare Hepol 85x115x1mm. Proiector simetric cu LED Lohuis Slim 20W, 18. Proiector simetric cu LED Lohuis FL050W DL la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria PROIECTOARE . Proiector LED cu senzor Lohuis 6500K 10W la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria PROIECTOARE SI . Proiector simetric cu LED Lohuis 6500K 70W la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Proiector simetric cu LED Lohuis FL010W DL la cel mai bun pret acum la Dedeman. Proiector LED cu senzor Hepol 3000K 10W la cel mai bun pret acum la Dedeman. Proiector LED cu senzor 20W 3000K Hepol la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Proiector halogen cu senzor Hepol 1W la cel mai bun pret acum la Dedeman. Proiector simetric cu LED Lohuis FL010W DL.

Proiector LED cu senzor XLED HOME 1alb 0026la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria . Proiector LED 10W cu acumulator la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria LAMPI DE LUCRU. Lampa solara in forma de libelula cu sursa LED.


Proiector negru halogen simetric 96x138x1mm. Solutii LED de iluminat economic - Proiector cu LED 30W. Proiectoare cu LED cu economie de energie de pana la 4, durata de viata de . RGB cu senzor IR si telecomanda taste.


Proiector cu LED , putere 10W , de exterior si cu lumina alb rece. Proiector LED Slim 50W Alb cald - cod 4- Proiectorul Led Slim 50W Alb cald reprezinta o solutie pentru iluminare in cluburi, baruri, hoteluri, restaurante, p. Gasesti la orice magazin gen baumax, dedeman, practiker etc. PROIECTOR senzor miscare si lumina LED 50W echivalent 500w Exterior.


Proiector led 20w cu senzor miscare ,proiectoare led lumina alb rece w senzor. Ieri mă duceam la Dedeman și am văzut Leroy Merlin în drum. Da şi nu, am luat becuri led de la Dedeman şi unul a fost ars, mai ieftine decât de la.


Am cumpărat de la DDM un proiector(~100RON) l-am stricat si returnat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare