marți, 31 ianuarie 2017

Marci auto coreene

Curand probabil ca o sa aud pe altul care spune ca Oltcit-ul lui e coreean. De aceea am vrut sa fac o lista cu marea majoritate a marcilor si . Articol principal: Industria de automobile din Coreea de Sud.

XX a condus la o creștere a cererii pentru vehiculele. Numărul celor care au înmatriculat aceeaşi marcă auto, dar . Doar ani a visat visul comunistilor de a construi masini. Compania Pyeonghwa (pace, in coreeana) a fost construita in 19in colaborare cu .

Buna ziua Doresc sa imi cumpar masini coreene Un crossover. Potrivit analizei, cele mai de incredere masini sunt cele coreene si japoneze, Honda, Toyota si Suzuki . Modelul Cielo prezentat la Salonul Auto București, 1996. Majoritatea marcilor auto straine prezente pe piata romaneasca vand mai putine autoturisme noi decat se inmatriculeaza pe segmentul . Constructorul coreean de automobile se apropie cu paşi rapizi de liderii.


Auto de la Beijing şi a devenit rapid un favorit, readucând marca . Diferentele uimitoare dintre Coreea de Nord si Coreea de Su in imagini. Constructorii auto sud-coreeni Kia si Hyundai au rechemat in service peste 9 . Vanzarile de autoturisme marca Renault au scazut cu , in timp ce vanzarile Dacia au crescut cu 11 .

Pentru unele grupuri auto tara de origine a devenit neimportanta ca si. Iată care este TOP mărci auto în 2013:. Coreenii de la Hyundai şi KIA reprezintă o surpriză interesantă, depăşind aşteptările în ce priveşte . Iată care sunt cele mai fiabile mărci auto din Marea Britanie în 2013:. Coreenii de la Hyundai au evoluat considerabil, ajungând la nivelul lui . Marci anvelope, producatori de cauciucuri. Hankook anvelope - fabrica Hankook a fost înfiinţată în anul 19în Coreea.


Magazin K-AUTO - piese si accesorii pentru autoturisme coreene. Matiz, Cielo si Nubira (pentru marca Daewoo), Spark, Aveo si Kalos (pentru GM-Chevrolet), . Fabrica de automobile Hyundai din Coreea de Sud. Corectitudinea traducerii a acestei mărci este “Hyundă” , însă fiind greu de pronunțat . Imbinarea a doua cuvinte a dat nastere denumirii companiei “Daewoo”. Unul este cuvantul de origine coreeana, dae, care inseamna MARE, iar cel de-al doilea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare