marți, 31 ianuarie 2017

Decizie deschidere punct de lucru model

Am o mare rugaminte la cei care ma pot ajuta cu un model de Hot Aga,pt inreg punct de lucru,cu asociati,si un administrator. Decizie AGA pentru deschiderea unui punct de lucru.

Tags: asociati, Decizie, modele, punct de lucru . Hot AGA + Act Aditional pentru deschidere pct lucru. Documente , Contracte, Modele, Registre; → MODELE, FISIERE UTILE. Deschidere punct de lucru la Registrul Comertului: acte necesare, etape,.

Inventarierea la Punctul de lucru al societatii situat in …, …, nr. Declaratie model cod – – 1(descarca aici declaratia). Certificatul de Inmatriculare si atatea articole cate decizii se iau. Decizie asociat unic - modele actiuni si contracte - consultanta juridica online - avocati online - comunitatea juridica online. Punct de lucru al unei societăți, termenul uzual fiind de Deschidere Punct de Lucru al.


Primul model, care l-am pus azi dimineata - link - nu a fost acceptat de catre cei de la ONRC, drept pentru care am facut altul, iar cu acest . La înfiinţare, dovezile privind sediile secundare - detalii, (copie) - detalii; . Deschiderea unui punct de lucru (sau a mai multora) dupa etapa infiintarii firmei. Punctul de lucru denumit si sediu secundar - reprezinta spatiul unde firma.

Formulare utile si modele oferite de firma de contabilitate Bucuresti. Decizie suspendare intrerupere activitate art 52-CM. Declaratie de sediu secundar punct de lucru.


Pot prin aceeasi hotarare AGA sa dispun deschiderea unui punct de lucru in localitate si a altuia in alt judet, sau tren sa fac doua hotarari . Punct de lucru, deschidere punct de lucru, infiintare. Doctor Finance - Tot ce vrei pentru afaceri - Infiintare Punct De Lucru Srl. Definitia serviciului: Stabilirea de obiecte de activitate secundare la infiintarea firmei este o decizie importanta. Protectie inventii, marci, desene, modele.


Astfel, la dosarul de inchidere a unui punct de lucru, sunt necesare urmatoarele documente:. Deschiderea unui punct de lucru dupa ce firma a fost infiintata se realizeaza prin introducerea si inregistrarea cererii Model la Oficiul Registrului Comertului;.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare