marți, 13 martie 2018

Ce se intampla daca frigiderul merge continuu

Dacă un frigider merge încontinuu fără să se oprească, înseamnă că este. Frigiderul merge in continuu, asa cum facea si cu cel defect. Am scos cele fire care ajung la termostat, daca le unesc pe direct, motorul . Dec 2014Depanare frigiderepostăriMai 2012frigider racirepostăriOct 2010Frigider care frige? Problema este ca de ceva timp merge continuu. Mi-e ca pana rezolv problema sa nu se arda motorul daca merge tot timpul.


Am un Frigider ATLAS KFM 3si in partea de sus adica frigider nu mai face rece.

Daca nici acum nu merge, e timpul sa consulti un specialist. Daca frigiderul functioneaza fara a avea momente de pauza, poate fi semnul unei. VIDEO OMG: Asta se întâmplă dacă îți „speli” părul cu Coca Cola!


Sfaturi utile frigidere Folositi prizele cu impamantare pentru a evita electrocutarea accidentala. Daca frigiderul si lumina din interiorul frigiderului. Nu e anormal de loc sa faca gheata, daca, compresorul merge incontinuu.


Frigidere, congelatoare si aparate de aer conditionat - UNIVERSAL. Cu un obiect metalic feros se poate verifica daca banda nu cumva sa demagnetizat. Daca este in spatele frigiderului sub forma aceea de gratar negru ,trebuie sa fie. Se intampla la combinele fara gheata atunci cand nu mai merge dezghetarea.


Anomalii şi remedii in functionarea frigiderului Se poate întâmpla ca aparatul să nu funcţioneze. Merge ok dar se aud aceste zgomote,pocneli din cand in cand. In frigider nu se aprinde becul iar compresorul nu porneste. Mai lasa-l o juma de zi, si daca tot merge asa fara oprire, inseamna ca tre' sa-i schimbi termostatul. De cateva zile observ ca frigiderul meu nu mai raceste.


Nu m-as fi gandit ca daca nu-i dezghetat complet se poate intampla ceva atat de grav… Sar`mana. Am scos tot din el, l-am dezghețat ore și acum merge bine. Service autorizat Bucuresti si Ilfov - frigidere, combine frigorifice, vitrine si lazi frigorifice, . Am o maaaaaaaaaare problema de ceva vreme: in frigider imi apare gheata sau. Daca se infunda gaura de scurgere se strange apa si curge afara din frigider,nu. Intr-adevar, e o problema cu motorul - merge in continuu.


De cate ori inchid usa de la frigider incepe si se aude un zgomot ciudat in. Motorul cu siguranţă nu are nimic, dacă ar avea spire în scurt ar fi decuplat automat. Frigiderul este amplasit necorespunzător, lipsit de aerisire şi. Ne-ar fi de folos daca ne-ati spune daca frigiderul este no frost si daca.


Acelasi lucru mi s-a intamplat si weekedul trecut. Motorul de la frigider merge incontinuu , se formeaza foarte multa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare