joi, 29 martie 2018

Sticle decorate cu iuta

Daca doresti sa afli ce decoratiuni poti realiza cu panza de iuta, citeste. Acest textil este foarte rezistent, iar decorarea cu acest material . Pagini similarede Decoruri pentru nuntă cu sticle și borcane.

Nuntă cu decoruri din garoafe, frunze verzi, dantelă și panglici de iută . Sticla medie transparenta, decorata manual cu hartie cu imprimeu floral, accesorizata cu dantela alba, sfoara de iuta si cu eticheta inscriptionata la cerere. Imi place si ideea de reciclare, doar cand vad cate sticle se aruuunca. Am uscat bine cu uscatorul de par si am trecut la partea de decorat cu .

Sticle Artizanale - Minunatii in sticle - Fa cunostinta cu Nea Tiberiu - Duration: 2:23. Decorata cu iuta, dantela si flori textile. Sticle vin sampanie personalizate sau decorate. Decorul mesei e bine sa fie, cat mai simplu, in culori calde.


Sfoara de iuta de diverse culori ce poate fi utilizata la decorare cadourilor sau realiarea unor obiecte decor. Gâtul şi baza sticlei sunt înfaşurate în sfoară de iută, culoarea natur iar. Această sticlă a fost decorată cu hârtie de orez şi învechită cu ajutorul . Coronita polistiren decorata in nuante de .

Cadouri, accesorii pentru casa si nunta favoruri en-gros. Coronita pascala, decorata cu iepurasi, ciupercute, gainusa, floricele, funda de iuta si. Coronita primavaratica, decorata cu o randunica, hortensie,. Decorul este compus dintr-un suport de sticla cu un cuib, iarba si . Accente de rustic, sticle de vin decorative si chiar un wine bar, nunta.


Realizate handmade, cu fir de iuta, dantela si diverse flori realizate din . Sticlele de 2ml cu dop de pluta naturala sunt decorate manual, migalos, cu panza de sac, dantela , nasturi si floricele. Pe internet am găsit în grabă un link pânză de iută.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare