joi, 22 martie 2018

Paravan cada sticla securizata

Paravan cada Aquaform Modern sticla transparenta securizata, alb. Preturi pentru PARAVANE PENTRU CAZI DE BAIE de la 14lei. Tip: Paravan de cada, crom mat Caracteristici: sticla securizata garnituri de etansare elastomere montaj simplu profilul U profil cu mai multe compartimente.

PERETE CADA, STICLA SECURIZATA TRANSPARENTA mm, PT. Click to enlarge image paravan-cabina-dus-sticla-securizata-1. Click to enlarge image paravan-cabina-dus-sticla-securizata-10.


Imperial Glass produce paravane din sticla securizata pentru Oradea si Alba Iulia la comanda, cu dimensiunile potrivite fiecarui spatiu.

La e-Baie veti gasi peste de modele de paravane cada fabricate din plastic sau sticla securizata.

Acest produs este dintr-o oferta anterioara. Click aici pentru a vedea oferta actuala. Executam la comanda, cabine de dus cu geam securizat de 8mm sau 10mm si elemente de feronerie din inox sau din aluminiu eloxat. Brico Depot iti ofera PARAVAN CADA CLARA in depozitul din Militari la pretul de 155.


Din sticla securizata mmProfile din aluminiu. Paravan cada Besco Ambition Premium elemente, sticla transparenta mm, profil crom. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Vand paravan cada sticla securizata nou in ambalajul original.


Termice - Electrice - Sanitare Sanitare. Paravanele de sticlă se pot monta pe cadă, pentru a proteja baia de apă în exces, sau se. Paravan din sticla securizata montat pe cadita, grosimea sticlei 8mm.


Cu o investitie minima transformati cada sau cadita de dus intr-o adevarata cabina de dus. Paravane dus sticla securizata si sisteme de prindere din inox cu livrare in toata Romania: Bucuresti, Constanta, Craiova, Mangalia, Brasov, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare