vineri, 16 martie 2018

Legare leduri in serie

LED-urile sunt folosite pentru a oferi lumină albă și de culoare în lanterne, becuri și corpuri de iluminat compacte dar și într-o serie mare de . Aceste baterii pot fi usor folosite pentru a testa ledurile. Ledurile se leaga numai in serie datorita diferentei de la led la led a tensiunii.

Solutie optima alimentare 1LED-uri folosind 12V. Mar 2013Leduri normalepostăriMar 2012alimentare led-uripostăriIan 2011Diferenta LED-uri in paralel - in seriepostăriSept 2009Mai multe rezultate de la forum. Imagini pentru legare leduri in serieRaportați imaginiVă mulțumim pentru feedback.


Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.

Calculator alimentare LED-uri folosind scheme alimentate cu tensiuni continue şi. Cred ca o sa leg ledurile in serie tot cate cum a zis Paulorossi. MULT mai indicata legarea lor in paralel, fiecare cu rezistenta in serie. Sept 2014schema 1leduri alimentate la max volti - LED-uri.


Legare leduri la sursa atx - LED-uri si alte surse de. Nov 2012Ajutor legare leduri la 12V - LED-uri si alte surse de. Puteti efectua calculul atat pentru alimentarea unui LED cat si pentru alimentarea mai multor LEDuri in serie. LED-uri, direct la rețea, respectiv la 230V.


Mi-am procurat vreo 2de leduri (multumesc bilti) si vreau sa-mi.

Legarea in mod serie - paralel iti va distruge o parte din Led-uri mai . LED-urile rosii si portocalii au nevoie de 2V si nu . Pentru a conecta corect un led trebuie adăugată o rezistenţă în serie pentru a. LED pe pinii corespunzători portului respectiv. Au început să apară şi becuri cu Led-uri, dar preţul lor e. Cam ne-ok alimentarea a LED-uri in serie la 12V, tensiunea e mult prea apropiata . Pasul legarea ledurilor intre ele se leaga cate leduri in serie cu o rezistenta de 2Ohmi. Se fac randuri de cate leduri in serie apoi aceste randuri se . Desfa un proiector si identifica modul de legare a leduri-lor.


V probabil ca la pornire, cele doua baterii sunt legate in serie. La leduri este mai bine in serie sau paralel sa fie legate Avantaje si dezavantaje ale legari in serie si paralel. Cum se construieste o lampa solara cu leduri la V. Evident că orice combinaţie de serie de LED-uri nu poate fi alimentată direct din priză redresată. Acest proiect descrie conversia unui bec halogen cu soclu GU4(MR11) intr-o matrice LE cu alimentare la 12V si care poate fi folosit in iluminarea de accent .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare