miercuri, 28 martie 2018

Pensiunea balada avrig

Contact direct cu proprietarul, preturi mici. Recenzii ale turistilor care au fost cazati la Pensiunea Balada Avrig. Rezervari directe cu proprietarii de pensiuni din Avrig, preturi mici.

Pensiunea Balada - Cazare Avrig Pensiunea Balada cu un confort foarte ridicat, asigura conditii deosebite pentru un sejur sau un week-end. Avrig — Rezervare, telefon, e-mail, foto — Fără card de credit — Cazare de la RON — Cel mai bun preț! Pensiunea Balada Avrig Vezi tarife de cazare, adresa si fotografii Pensiunea Balada Avrig. Pozitionare pe harta si parerile turistilor despre Pensiunea .

Pensiunea Balada din Avrig oferă servicii precum călărie, plimbări cu caleașca, dansuri populare, fiind un loc potrivit pentru o vacanță la țară. Adresa, numar de telefon si rezervari Pensiunea Balada; poze si tur virtual. Pensiunea Balada este localizata la km distanta de orasul Avrig si la km distanta de traseele turistice ale muntilor Fagaras.

Pensiunea Balada Avrig, Telefon: 07546 07546 Cazare Avrig Pensiunea Balada - Cazare Pensiunea Balada - Ofeta Cazare Pensiunea Balada . Informatii si comentarii despre cazare la Pensiunea Balada din Avrig judetul Sibiu. Cazare Pensiuni Avrig - Pensiuni Avrig cu tarife, fotografii, numere de telefon. Pensiunea BALADA Avrig - Harta - C A R T A. Pensiunea BALADA Avrig - Galeria Foto - C A R T A. Pensiunea Balada Avrig ≡ Unitate de cazare de tip Pensiune turistică rurală. Localizare, descriere, poze, facilități, date de contact. Vezi prezentarea si oferta de cazare pentru Pensiunea Balada.


Situata in Munte la Avrig (Sibiu - Fagaras), ofera Numai cazare in Camera. Situat la numai de kilometri de municipiul Sibiu, Avrigul este acum un mic orăşel în stil german, ale cărui străzi poartă numele unor personalităţi săseşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare