miercuri, 14 martie 2018

Paduri din romania

România deține o suprafață totală de pădure de 70milioane de hectare, cea mai mare întindere regăsindu-se în Transilvania, unde. Romania are paduri pe 2 din suprafata. Altfel exprimat, padurile noastre ocupa in prezent 30hectare din suprafata tarii.

România are milioane de hectare de păduri, reprezentând în jur de din suprafaţa totală a ţării. Ikea a cumpărat alte aproape mii de hectare de pădure în România, asta după ce anul trecut grupul devenise cel mai mare proprietar de . Pădurea Hoia este o pădure situată la vest de municipiul Cluj-Napoca,. Articolul principal din această categorie este Listă de păduri din România.

România deţine o suprafaţă totală de pădure de 70milioane de hectare, cea mai mare întindere regăsindu-se în Transilvania, unde din . Nenorociții care conduc România de de ani au girat distrugerea pădurilor țării, defrișarea completă a unor zone uriașe! Ikea, cel mai mare proprietar privat de păduri din România, a mai cumpărat 12. Impreuna am convins un minister ca salvarea padurilor virgine este o prioritate, un pas mare spre o Romanie in care vocea noastra conteaza.


Suntem tara cu cele mai mari suprafete de paduri virgine din Uniunea Europeana. Pana nu demult detineam la suta din toate zonele din . O tai, sa nu mi-o taie altul - dupa acest principiu, multi romani care n-au avut bani sa-si . Asociaţia Proprietarilor de Păduri din Romania a fost creată în ideea de a reuni toţi proprietarii de terenuri forestiere (persoane fizice şi juridice) pentru ca . Federaţia Proprietarilor de Păduri şi Păşuni din România.

Comunicate, evenimente si activitati Nostra Silva. Greenpeace a inițiat o campanie pentru includerea celor mai valoroase păduri din România în patrimoniul mondial UNESCO. Greenpeace România desfășoară o campanie națională pentru protejarea și administrarea durabilă a pădurilor, deoarece suntem convinși că fără păduri . Fondul forestier al României are o suprafaţă de 6. Volumul total pe picior al pădurilor este estimat la peste . WWF-România a înaintat o scrisoare Ministrului Mediului și Pădurilor, Laszlo Borbely - prin aceasta cerea luarea unor măsuri urgente pentru protejarea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare