marți, 13 martie 2018

Vopsea de par palette c10

Vopsea de par Palette Intensive Color Creme CBlond Argintiu Arctic, 1ml la eMAG, pret avantajos. Parul meu natural este saten si a fost vopsit negru albastrui timp de ani. Recomand Palette C1 are o putere mare de deschidere si stinge .

Vopseaua de par Palette CBlond Argintiu Arctic ofera un par cu aspect matasos, maleabil, plin de reflexii luminoase, cu protectie impotriva estomparii. Vopseaua ta preferată oferă o intensitate de lungă durată a culorii și o strălucire radiantă părului tău. Descoperă Palette Intensive Color Creme cu Ultimate . Pentru ca pana acum 14-chiar ani existau vopsele de par, .

Palette Intensive Color Creme Blond Argintiu Rece Nr. Cvopsea pentru par (Palette Intensive Color Creme Blond Argintiu Rece) - Incearca NOUA Palette . O intrebare pentru blonde:care este vopseaua minune pentru voi: tine. Cinsa nu mai garantez ca si-n ziua de azi e aceeasi formula. Vopsea de par permanenta CBlond Argintiu Rece Palette.


Vopsea de par permanenta CBlond Argintiu Rece 10. Ultima inova ie de La Palette– Intensive Color Creme cu Cheratina Lichida. Vreau sa va precizez ca parul meu este si a fost intodeauna foarte des.


Vopsea de par Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme CBlond Argintiu Arctic Rpf_1078Schwarzkopf la cel.

Palette vopsea de par c 1 arctic silver, este ultima inovatie de la palette, o vopsea crema intensiva cu cheratina lichida si protectie impotriva estomp. Vopsea de par Palette Intensive Color Creme. Formula cu Cheratina ingrijeste parul lasandu-l moale si matatos, in timp ce pigmentii intensi de culoare sunt . Vopsea fara amoniac, formula cu elixir de matase si tehnologie Multi-Strat (care fixeaza pigmentii de culoare in interiorul firului de par) - cum sa . Vopsea de par permanenta, cu amoniac si Ultimate Keratin, ce confera o intensitate mai durabila si o stralucire maximizata a culorii, lasand parul ingrijit si cu un . Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme.


Comanda online, ieftin, Vopsea de par Palette color cream blond argintiu arctic la Lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare