joi, 15 martie 2018

Strand apollo mures pret 2016

Centrul de agrement – Strandul Apollo (outdoor), singurul strand din judetul Mures privat, acopera o suprafata de 24. Apollo Wellness Club, Sangeorgiul de Mures, Romania. Gheorghe Contiu pachete promotionale in sezonul rece 2016?

Baile Sarate de la Sangeorgiu de Mures se gasesc la cativa kilometri de centrul. Strandul Apollo este compus dintr-un bazin mare de o forma . OFERTA COMPLETA 20- SANGEORGIU DE MURES. Centrul de agrement - Strandul Apollo (outdoor) acopera o suprafata de 24.

Pe locul in top putem sa trecem linistiti Strandul Apollo din Sangeorgiu de Mures. Strand cu piscina cu apa dulce si bazin cu apa sarata, cu o suprafata de 24mp - detalii. Preturile de mai sus sunt valabile numai in cazul rezervarilor prealabile. Ultima actualizare: Marți, Mai 2014:Publicat: Luni, Martie 2015:Accesări: 50329.


La intrarea în Târgu-Mureş, gasesti Aqua Rock Spa. Aici, pentru câteva ore, rămâi suspendat într-o altă lume, frumoasă, exotică şi plină de surprize. Baile Sarate sunt administrate de managementul Hotelului Apollo Wellness Club, de stele, de care apartine acest complex.


Pretul de intrare luni-vineri este de lei adulti si lei copii, iar sambata. Strand APOLLO WELLNESS CLUB Sangeorgiu de Mures.

Lista tarife si rezervari cazare Apollo Wellness Club Sangeorgiu de Mures. După ce o să vă spun prețurile pe care le-am zărit la recepție, o să-mi dați dreptate. Mureş sunt zece ştranduri, majoritatea în stare bună, cu preţuri. Târgu Mureş, lacurile Ursu şi Aluniş din Sovata, complexurile Apollo din.


Bill Gates le recomandă pentru vacanţa de vară Life-Inedit mai 2016 . Sângeorgiu de Mureş este cea mai iubită staţiune de recreere şi. Despre ştrandul Apollo, despre aceste băi sărate estivale, compuse. Strand Apollo dispune de bazine exterioare si un bazin acoperit, toate cu apa termala.


Cazare la Hotel, Pensiuni şi Vile în Băile Felix la cele mai mici preţuri ! Tarife 20Ştrand Apollo - actualizat in data de iulie 2016. Situat la km de oraşul Târgu Mureş, Hotelul Apollo oferă acces gratuit la un centru de wellness mare, cu piscine. Oferte, preturi si locuri disponibile la Complex Apollo Wellness Club, . Complex Apollo Wellness Club, Sangeorgiu-De-Mures.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare